Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford Transit - Ο κυρίαρχος της κατηγορίας

6.945 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Ο «πατριάρχης» της… οικογένειας «Transit» στη γκάμα της Ford, κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις με την πληρότητα των λύσεων που προσφέρει στον επαγγελματία και -προπάντων- την απαράμιλλη αξιοπιστία του. 
Το Ford Transit έχει καταφέρει να κυριαρχήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χάρη στον ιδανικό συνδυασμό εφαρμοσμένης τεχνολογίας, μεταφορικών δυνατοτήτων, οδικής ασφάλειας και αξιοπιστίας που επιδεικνύει, με ιδιαίτερο value-for-money χαρακτήρα και εκδόσεις FWD, RWD ή και AWD για ειδικές εφαρμογές.

Χώρος εργασίας καλύτερος και από… γραφείο
Από τις εντυπωσιακές αποθηκευτικές λύσεις και τα αναπαυτικά καθίσματα έως το προηγμένο σύστημα πολυμέσων SYNC 3 με φωνητικές εντολές και τα αναπαυτικά καθίσματα, το εσωτερικό της καμπίνας του νέου Ford Transit δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής ως προς την ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας που προσφέρει.

Για φορτία βάρος έως και 2,6t.
Με επιλογές αμαξώματος μήκος έως και 6,7μ., το Ford Transit Van είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με μήκος έως 4.256 χλστ., όγκο έως και 15,1κ.μ. ή βάρος έως και 2,6t. χωρίς να παραβλέπουμε το ιδιαίτερα χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (από 496 χλστ.).
 
Ο εξαιρετικός Ford EcoBlue των 2,0λτ.
Μια από τις πιο αποδοτικές, ολιγαρκείς σε καύσιμο και προηγμένες τεχνολογικά, επιλογές στους κινητήρες της κατηγορίας των μεγάλων Vans είναι ο πετρελαιοκινητήρας EcoBlue της Ford που αποδίδει ισχύ 105, 130 ή 170 ίππων με μέση κατανάλωση από 6,7λτ./100χλμ., ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.