Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Opel Movano - Γερμανική υπεροχή

6.944 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Μια από τις πιο άρτιες κατασκευαστικά και πληρέστατες σε εκδόσεις αμαξώματος, επιλογές στην κατηγορία των μεγάλων Vans είναι το Opel Movano, που προσφέρει ιδανικές λύσεις με χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης.
Με ανταγωνιστικές τιμές αγοράς, μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης και μεγάλη ποικιλία εκδόσεων τόσο ως προς το αμάξωμα όσο και στους κινητήρες, το Opel Movano έχει καταφέρει να αποδείξει την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα του σε βάθος χρόνου, και στην ελληνική αγορά.

Ο οδηγός στο επίκεντρο
Όπως και πλειοψηφία των εκπροσώπων της κατηγορίας, το Movano επιδεικνύει ένα εξαιρετικό σε παροχές, ανέσεις και ασφάλεια, περιβάλλον… εργασίας για τον οδηγό με εντυπωσιακές σε αριθμό και χωρητικότητα, αποθηκευτικές λύσεις εντός της καμπίνας των επιβατών.

Ωφέλιμος όγκος έως και 14,8κ.μ.
Με τέσσερα μήκη αμαξώματος έως και 6,2μ., το Movano προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους έως και 3,73μ. όπου μπορούν να φιλοξενηθούν αντικείμενα ύψους έως και 2,14μ. και όγκο έως και 14,8κ.μ.

Euro6 επιλογές ισχύος από 130 – 145 ίππους
 Δύο είναι οι επιλογές ως προς του πετρελαιοκινητήρες του Opel Movano και αφορούν σε μηχανικά σύνολα με ισχύ 130 ή 145 ίππων, με μέγιστη ροπή έως και 360 Nm που συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση έως και 7,8 λτ./100χλμ.