Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δίνουν λύσεις!

4.292 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Ευέλικτα, εργονομικά και οικονομικά, αποτελούν ιδανικά «εργαλεία» για τις απαιτητικές μεταφορές ευπαθών προϊόντων και τις fast-track διανομές. Ανακαλύψτε τα!

Το Food Industry (βιομηχανία τροφίμων) είναι ένας από τους πιο δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας με χιλιάδες θέσεις εργασίας. Στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών & εμπορικών επιχειρήσεων Τροφίμων & Ποτών. Τομείς που μας κάνουν περήφανους με τα προϊόντα και τις επιδόσεις τους και στο εξωτερικό. Τομείς που για να εκτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο τους, χρειάζονται βοήθεια στο μεταφορικό κομμάτι της δουλειάς τους.
Είτε μιλάμε για βιομηχανίες-βιοτεχνίες γαλακτοκομικών, προϊόντων αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής, συσκευαστήρια φρούτων & λαχανικών, οινοποιεία, ποτοποιίες, ζυθοποιίες κλπ, ΟΛΕΣ χρειάζονται από ένα όχημα ως και έναν ολόκληρο στόλο (!) από αξιόπιστα εργαλεία δουλειάς. Τόσο για τις μεγάλες χιλιομετρικά μεταφορές τους όσο και για τις ενδοαστικές διανομές τους. Με αφορμή και την συμμετοχή μας (Αuto Τρίτη Επαγγελματικά) στην έκθεση Foodtech 2019, στο Best Buy αυτού του μήνα 2 «εργαλεία δουλειάς». Καθένα καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, μα και τα δύο διαθέτουν δυνατότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)