Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στο μικροσκόπιο το πετρελαιοκίνητο Opel Combo Life XL των 130 ίππων και των 7 θέσεων.

Ευρύχωρο παρά τις περιορισμένες εξωτερικές του διαστάσεις το Opel Combo Life XL.

Δοκιμή: 7θέσιο Opel Combo Life XL

11.164 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2021)

Οδηγούμε την κορυφαία έκδοση του Opel Combo Life XL με τον 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων, που μεταφέρει οικονομικά, άνετα και με ασφάλεια -αλλά και γρήγορα- μέχρι και επτά επιβάτες.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος ως προς το μήκος οχήματος και μεταξονίου, με τρεις επιλογές εξοπλισμού (Selection, Expression & Innovation) καθώς και με κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου που συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 – 6 σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων, το νέο Opel Combo Life είναι σε θέση να υποστηρίξει 5 – 7 επιβάτες σε ένα εξαιρετικό σε χώρους, εργονομία, ασφάλεια και ανέσεις περιβάλλον.


Ευρύχωρο παρά τις περιορισμένες εξωτερικές του διαστάσεις το Opel Combo Life XL.

Ευρύχωρο παρά τις περιορισμένες εξωτερικές του διαστάσεις το Opel Combo Life XL.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Παρά τις σχετικά περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματός του, το Combo Life προσφέρει έως και επτά θέσεις επιβατών σε ισάριθμα –ανεξάρτητα- καθίσματα που όλα τους μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως ή και να αφαιρεθούν (με εξαίρεση αυτά του οδηγού και συνοδηγού φυσικά). Αυτό ουσιαστικά μετατρέπει το γερμανικό μοντέλο σε… χαμαιλέοντα που μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα τις ανάγκες μιας τεράστιας γκάμας χρήσεων.

Δείτε τις τιμές όλων των επαγγελματικών μοντέλων της Opel

Την ίδια στιγμή δεν τίθεται ο παραμικρός περιορισμός ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας που μπορεί να περιλαμβάνει στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό στοιχεία όπως: προηγμένα συστήματα πολυμέσων με οθόνη αφής, περιμετρικές κάμερες, head-up display, ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας κ.ο.κ. χωρίς να παραβλέπουμε την τεράστια γκάμα ειδικών αξεσουάρ που περιλαμβάνουν από παιδικά καθίσματα (και για τις τρεις θέσεις της 2η σειράς που φέρουν βάσεις isofix), κοτσαδόρο για την μεταφορά έως και 4 ποδηλάτων, ειδικές ράγες και σχάρες οροφής κ.ά.!

Με κόστος από 19.930 ευρώ και ως Taxi

Η τιμή εκκίνησης του Opel Combo Life είναι τα 19.930 ευρώ για το μοντέλο με την 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 130 ίππων, με το 7θέσιο μοντέλο να κοστίζει από 20.430 ευρώ. Η ισχυρότερη έκδοση των 130 ίππων του ίδιου κινητήρα (με αυτόματο 8άρι κιβώτιο) τιμάται στα 23.710 και 24.220 ευρώ, αντίστοιχα.
 
Όσον αφορά στις diesel εκδόσεις με τον κινητήρα των 1,5 λτ., η βασική των 102 ίππων ξεκινάει από τα 21.850 ευρώ για το 5θέσιο και τα 22.350 ευρώ για το 7θέσιο μοντέλο. Η ισχυρότερη έκδοση των 130 αλόγων που είχαμε στα χέρια μας, κοστίζει 22.700 και 23.210 ευρώ, αντίστοιχα, ενώ σημειώνεται με όλες οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις φέρουν μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Αξίζει να αναφερθεί, ακόμα, πως το Opel Combo Life διατίθεται και σε εκδόσεις Taxi, για το κόστος των οποίων μπορείτε να ενημερωθείτε από τους ανθρώπους της Opel Ελλάς.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »