Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

¶νετο, προβλέψιμο και με περιορισμένη μέση κατανάλωση είναι το Renault Master Van των 145 ίππων ακόμη και με πλήρες φορτίο.

    ¶νετο και ασφαλές σαν επιβατικό όχημα

    5.417 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

    Από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του Master Van, ο οδηγός θα αντιληφθεί πως το γαλλικό μοντέλο καταφέρνει να «κρύψει» ιδανικά τον όγκο και τα… κιλά του χάρη στα ισχυρά φρένα (δίσκοι σε όλους τους τροχούς) και το άμεσο και «γρήγορο» σύστημα διεύθυνσης που εγγυάται εξάλλου και τον μικρό κύκλο στροφής (από 12,0μ. για τις εκδόσεις με μήκος 5,05μ.).
    Την ίδια στιγμή, ο οδηγός έχει στη διάθεση του μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του όπως τα ESP με Extended Grip και Hill Start Assist, ABS με AFU και EBV κ.ο.κ.
    Παράλληλα, διάφορες ηλεκτρικές ευκολίες όπως οι αισθητήρες βροχής – φωτός, οι αισθητήρες parking στον πίσω προφυλακτήρα ή οι προβολείς ομίχλης που διατίθενται ως στάνταρτ, διευκολύνουν τον χειρισμό του οχήματος.
    Τέλος, ο ειδικός καθρέπτης «Wide View Mirror» στο σκιάδιο του συνοδηγού διευρύνει το περιμετρικό οπτικό του πεδίου ενώ, ακόμη και στην περίπτωση που δεν τα… καταφέρει και τόσο καλά, το γεγονός ότι οι προφυλακτήρες, οι καθρέπτες και τα πλαϊνά προστατευτικά δεν είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, μειώνει αισθητά το κόστος επισκευής τους.