Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Engine Oil 20W50 από την Boss Lubricants

Engine Oil 20W50 από την Boss Lubricants

10.623 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2022)

Κορυφαίας ποιότητας πολύτυπα λιπαντικά ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε μικτούς στόλους σύγχρονων πετρελαιοκινητήρων και βενζινοκινητήρων.

Προσφέρουν αξιόπιστη προστασία κατά την φθοράς συνθηκών και σε κανονικά διαστήματα αλλαγής. Είναι κατάλληλα για χρήση σε μικτούς στόλους ατμοσφαιρικών και υπερτροφοδοτούμενων πετρελαιοκινητήρων και βενζινοκινητήρων παλαιότερης τεχνολογίας EURO I II III και για εντός εκτός δρόμου χρήσεις υπό ηπιότερες συνθήκες λειτουργίας.

Προδιαγραφές: API CF-4 CG-4 SG SJ ACEA E2 DAIMLER MB 228.1 MTU CAT 1 VOLVO VDS MAN 271 LEVEL ACEA A2 B2

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Λίγα λόγια για την Boss Lubricants

Η Boss Lubricants διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας λιπαντικών Βενζινοκινητήρων, Πετρελαιοκινητήρων, Γεωργικών Μηχανημάτων, Μοτοσικλετών, Βαλβολίνες & Λιπαντικά Διαφορικών, Υδραυλικών Συστημάτων, Μετάδοσης Κίνησης, Ανελκυστήρων, Μεταφοράς θερμότητας, Βιομηχανίας, Αεροσυμπιεστών, Εργαλείων Aέρος, Συρματόσχοινων, Κοπής & Κατεργασίας Μετάλλων, Ναυτιλίας, Μηχανών Θαλάσσης, Εξωλέμβιων, καθώς και λιπαντικά για διάφορες άλλες εφαρμογές.

H Boss Lubricants χαράζει εδώ και μια εικοσαετία μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων, βιομηχανίας και ναυτιλίας και δεσμεύεται ότι:

  • Τα προϊόντα της εταιρείας θα υπερκαλύπτουν πάντα τις δηλωμένες προδιαγραφές.
  • Οι τιμές θα είναι ανταγωνιστικές.
  • Οι παρεχόμενες συμβουλευτικές και τεχνικές υπηρεσίες θα προσφέρονται στον καταναλωτή με ευγένεια και μεγάλη διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του.
Η εταιρεία αναγνωρίζει την ανάγκη εφαρμογής ενός αποτελεσματικού συστήματος ποιότητας και επιβραβεύει τους συνεργάτες της στην επίτευξη των στόχων που τους έχει ανατεθεί. Όπως είναι:
  • Η πιστή εφαρμογή των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας.
  • Να μεριμνούν ώστε η διασφάλισης ποιότητας να είναι διαδικασία προτεινόμενη μέσα από την συνεργασία αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα.
  • Όλα τα προϊόντα της Boss Lubricants ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των διεθνών εγκύρων οργανισμών που ελέγχουν τα λιπαντικά.

Boss Lubricants
Τηλ. 2221 055842
https://bosslubricants.gr/

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »