Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά σας προσφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας από την δοκιμή του νέου Fiat Fullback Extended Cab.

Ο εσωτερικός διάκοσμος των εκδόσεων Extended Cab διακρίνεται για την πληρότητα του εξοπλισμού και την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής ενώ…

… βασικό γνώρισμα του μοντέλου είναι η απουσία της μεσαίας πλευρικής κολώνας με τις πίσω πόρτες να ανοίγουν με αντίθετη φορά.

Τέλος, ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος 1.850 χλστ., δηλαδή 330 χλστ. περισσότερα από το ωφέλιμο μήκος της καρότσας των Double Cab εκδόσεων του ιταλικού Pick-Up.

«Εργάτης» με ιταλική φινέτσα

6.518 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2016)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά φιλοξενούμε την πρώτη δοκιμή του νέου Fiat Fullback Pick-Up με την επιμηκυμένη καμπίνα (Extended Cab) με καρότσα μήκους 1.850 χλστ.

Πέραν των υπερπολυτελών –διπλοκάμπινων- εκδόσεων του, το Fiat Fullback προσφέρεται στην ελληνική αγορά και με τις εκδόσεις με «μιάμιση» καμπίνα, Extended Cab, με κόστος αγοράς από 25.700 ευρώ.

Με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, άνετους χώρους για τον οδηγό και τον συνοδηγό και δύο επιπλέον θέσεις σε μια δεύτερη σειρά καθισμάτων, το Fiat Fullback Extended Cab χαρακτηρίζεται από την απουσία μεσαίας κολώνας του αμαξώματος καθώς, οι πίσω πλευρικές θύρες ανοίγουν με αντίθετη φορά, γεγονός που διασφαλίζει την εξαιρετικά άνετη πρόσβαση σε όλες τις θέσεις.

Παράλληλα, ο χώρος φόρτωσης έχει αυξημένο μήκος κατά 330 χλστ. σε σχέση με τις διπλοκάμπινες (1.850 χλστ. έναντι 1.520 χλστ.), πλάτος 1.470 χλστ. και ύψος πλευρικών τοιχωμάτων στα 475 χλστ., με την απόσταση του δαπέδου του από το έδαφος να ορίζεται στα 850 χλστ.

Περισσότερες πληροφορίες και οι πρώτες εντυπώσεις μας από την επαφή μας με το νέο Fiat Fullback Extended Cab 2,4 180hp 4WD LX, στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα…