Σε μία εβδομάδα θα παρουσιαστεί το F-150 Lightning, η ηλεκτρική έκδοση του πιο δημοφιλούς οχήματος της Αμερικής.

Με μία επένδυση ύψους 700 εκ. δολαρίων, η Ford αναβαθμίζει το εργοστάσιο «Rouge Electric Vehicle Center» του Dearborn.

Έρχεται το ηλεκτρικό pick-up της Ford (+vid)

Την προσεχή Τετάρτη 19 Μαΐου, η Ford θα αποκαλύψει την ηλεκτρική έκδοση του best-seller μοντέλου της στις ΗΠΑ, του εμβληματικού F-150, του οποίου το όνομα θα συνοδεύει το «Lightning».

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ & Επαγγελματικό: Νέα μοντέλα, Τιμές, Δίκτυο φόρτισης με 1 κλίκ!

Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, η Ford θα παρουσιάσει την πολυαναμενόμη ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς στη Β. Αμερική pick-up της, του θρυλικού F-150. Το όνομα αυτού θα είναι F-150 Lightning (κεραυνός) και η αποκάλυψη θα γίνει μέσω live-streaming, από το αρχηγείο της μάρκας, στην πόλη Dearborn της πολιτείας του Μίσιγκαν.
 
H παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 9:30 A.M. τοπική ώρα (EDT) και οι φίλοι της μάρκας θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από τα κανάλια της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, η Ford θα οργανώσει σχετικές εκδηλώσεις σε 18 ονομαστά σημεία της χώρας, όπως στην πλατεία Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης και στην περίφημη κεντρική λεωφόρο του Λας Βέγκας (Las Vegas Boulevard).
 
«Κάθε τόσο, έρχεται ένα νέο όχημα που διαταράσσει το status quo και αλλάζει το παιχνίδι: Model T, Mustang, Prius, Model 3. Τώρα έρχεται το F-150 Lightning», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford, Jim Farley, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει: «Το αγαπημένο όχημα της Αμερικής για σχεδόν μισό αιώνα είναι ψηφιακό και πλήρως ηλεκτρικό. Το F-150 Lightning μπορεί να τροφοδοτήσει το σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος. είναι ακόμα πιο γρήγορο από το αρχικό φορτηγό επιδόσεων F-150 Lightning και θα βελτιώνεται συνεχώς μέσω ενημερώσεων over-the-air».
 
Ο ισχυρός άντρας της Ford έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Το φορτηγό του μέλλοντος θα κατασκευαστεί με ποιότητα και δέσμευση για αειφορία από τους εργαζομένους της Ford-UAW στο συγκρότημα Ford Rouge - τον καθεδρικό ναό της αμερικανικής βιομηχανίας και το πιο προηγμένο εργοστάσιό μας».

Σημειώνεται, πως η παραγωγή του F-150 Lightning θα ξεκινήσει την επόμενη άνοιξη στο ολοκαίνουργιο εργοστάσιο «Rouge Electric Vehicle Center» της Ford. Σας αφήνουμε με ένα πρώτο προωθητικό βίντεο της Ford:

Advertisement