Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Toyota θα παρουσιάσει μέσα στο επόμενο 2μηνο ένα νέο Vanette στην ΕΕ που θα βασίζεται στα νέα Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel Combo.

Ερχεται το νέο Toyota Vanette

4.418 Επισκέψεις στο άρθρο (7/3/2019)

Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα ο νέος εκπρόσωπος της Toyota στην πανευρωπαϊκή αγορά των ελαφρών επαγγελματικών, με διαστάσεις μικρότερες από αυτές του Proace.

Όπως είχαμε αναφέρει και πρόσφατα, η Toyota προετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα στις διάφορες αγορές της ΕΕ, το οποίο θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες από το Toyota Proace.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που… διαρρέουν στο διαδίκτυο, το εν λόγω μοντέλο –που ακόμη δεν έχει όνομα- θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (NEC 2019) που διοργανώνεται από 30/4 – 2/5 στη Μ. Βρετανία.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Toyota Vanette θα υιοθετεί κοινά μηχανικά μέρη με τη νέα γενιά των Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel Combo.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως ο Όμιλος PSA και η Toyota συνεργάζονται από το 2012 σε ότι αφορά στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων που προσφέρουν στις διάφορες αγορές της ΕΕ, με το μοντέλο Toyota Proace που βασίζονταν σε κοινά μηχανικά μέρη και αμάξωμα με τα Citroen Jumpy και Peugeot Expert.
Τέλος, το νέο Toyota Vanette θα κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής του Vigo (Ισπανία) όπως και η νέα γενιά των Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel / Vauxhall Combo ενώ, παρά το γεγονός ότι η Toyota έχει να επιδείξει μια πληρέστατη γκάμα υβριδικών εκπροσώπων σε διάφορες κατηγορίες οχημάτων, σύμφωνα με τον επικεφαλής της για τον κλάδο των Ελαφρών Επαγγελματικών στην Μ. Βρετανία, κ. Gareth Matthews, τόσο για το Hilux όσο και –κυρίως- για το νέο Vanette της, που θα υιοθετήσει τα μηχανικά σύνολα που χρησιμοποιούν και τα αντίστοιχα οχήματα του Ομίλου PSA.