Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Fleet Management: Παρακολούθηση & Διαχείριση Οχημάτων από το Κινητό

17.230 Επισκέψεις στο άρθρο
Fleet Management: Παρακολούθηση & Διαχείριση Οχημάτων από το Κινητό

Με τις λύσεις Τηλεματικής και Διαχείρισης στόλου της Skytrack μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του επαγγελματικού στόλου με ένα κλικ από το κινητό σου τηλέφωνο.

Με την εγκατάσταση ενός GPS Tracker της εταιρείας και τη χρήση της ειδικής εφαρμογής για κινητά, η οποία είναι συμβατή τόσο με IOS όσο και με Android λογισμικό, μπορείς να παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο τα οχήματα του στόλου σου και να κάνεις προσαρμογές και αλλαγές άμεσα, χωρίς να χάνεις περιττό χρόνο και χρήμα. Η εφαρμογή επικοινωνεί απευθείας με το εγκατεστημένο tracker και ανανεώνει τα δεδομένα της κάθε 5 δευτερόλεπτα, δίνοντάς σου τον απόλυτο έλεγχο του επαγγελματικού στόλου σου.
Αναλυτικότερα, έχεις τη δυνατότητα να εντοπίζεις σε πραγματικό χρόνο την τοποθεσία και τη μετακίνηση των οχημάτων του στόλου σου, να παρακολουθείς την οδηγική συμπεριφορά των επαγγελματιών σου, να ενημερώνεσαι για την κατανάλωση καυσίμου των οχημάτων σου και να έχεις πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και τις αναφορές που προσφέρει το έξυπνο λογισμικό της Skytrack από την οθόνη του κινητού σου.
Με την αξιοποίηση της λειτουργίας άμεσων ειδοποιήσεων, μπορείς επίσης να καθορίζεις τα συμβάντα που σε ενδιαφέρουν και να ενημερώνεσαι για αυτά απευθείας, ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει, χωρίς να απαιτείται πρόσβαση σε σταθερό υπολογιστή ή laptop.
Διευκολύνεται επιπλέον η άμεση επικοινωνία με τον επαγγελματία οδηγό, καθότι δεν απαιτούνται πια περιττές τηλεφωνικές συνομιλίες. Ο οδηγός ειδοποιείται άμεσα για οποιαδήποτε αλλαγή δρομολογίου, ανάθεση εργασίας ή προσαρμογή κάνεις, μέσω αυτόματης ειδοποίησης.
Τέλος, μπορείς να δεις και να κατεβάσεις οποιαδήποτε αναφορά σε ενδιαφέρει, άμεσα και γρήγορα, όπου κι αν είσαι, με ένα κλικ στο κινητό σου.
Μάθε περισσότερα για αυτές στο: https://skytrack.org/el/ ή τηλεφωνικά στο  210 2202603 και στο 2310 365067.