Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ποικιλοτρόπως βοηθάει η Daimler Truck (και οι εργαζόμενοί της) τον ουκρανικό λαό.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποικιλοτρόπως βοηθάει η Daimler Truck (και οι εργαζόμενοί της) τον ουκρανικό λαό.

H Daimler Truck υποστηρίζει τον ουκρανικό λαό!

4.520 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2022)

Με μια σειρά δράσεων, τόσο η ηγεσία της Daimler Truck όσο και οι εργαζόμενοί της, αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο ουκρανικό λαό.

Έμπρακτη στήριξη της Daimler Truck στους Ουκρανούς!

  • Η εταιρεία συμπαρίσταται στον πληθυσμό
  • Έκτακτη βοήθεια 1 εκ. ευρώ στη UNICEF
  • Δωρεές και από τους εργαζόμενους
  • Φορτηγά και λεωφορεία για τη μεταφορά ειδών βοήθειας και προσφύγων
 
Την αλληλεγγύη τους προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας δείχνουν η Daimler Truck και οι εργαζόμενοί της από όλο τον κόσμο. Ως άμεσο μέτρο, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της εταιρείας είχε ήδη εγκρίνει χρηματική δωρεά ύψους 1 εκ. ευρώ προς το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF). Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει δωρεάν φορτηγά καθώς και υπεραστικά και τουριστικά λεωφορεία για τη μεταφορά ειδών βοήθειας, καθώς και δωρεές σε είδος και στήριξη του προσωπικού για στοχευμένες εκστρατείες. Προς το παρόν, οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν δωρεές και, στο τέλος, η εταιρεία θα προσφέρει το ισόποσο του τελικού συνόλου που θα συγκεντρωθεί.


Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η αυτοκινητοπομπή Daimler Truck Aid με πέντε ημιρυμουλκούμενα φορτηγά Actros.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι η αυτοκινητοπομπή Daimler Truck Aid με πέντε ημιρυμουλκούμενα φορτηγά Actros.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εκστρατεία δωρεών των εργαζομένων για την Ουκρανία

Στα τέλη Μαρτίου, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, το Σωματείο Εργαζομένων και η Παγκόσμια Επιτροπή Εργαζομένων της Daimler Truck ξεκίνησαν μια παγκόσμια εκστρατεία δωρεών των εργαζομένων: Οι περίπου 100.000 εργαζόμενοι σε όλες τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία θέλουν να δείξουν τη δέσμευσή τους. Σε αυτή την εκστρατεία, η οποία λήγει στα μέσα Απριλίου 2022, μπορούν να δωρίζουν χρήματα μέσω μιας κεντρικής σελίδας. Μετά το τέλος της πρωτοβουλίας, η Daimler Truck θα διπλασιάσει το συνολικό χρηματικό ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί έως τότε.
 
Το σύνολο των δωρεών των εργαζομένων και το ισόποσο της Daimler Truck θα διατεθεί στο UN Refugee Aid, τον εθνικό εταίρο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που πλήττονται άμεσα από τον πόλεμο, καθώς και όσους εγκαταλείπουν τη χώρα και εκτοπίζονται λόγω του πολέμου. Εκτός από τη διανομή τροφίμων, κουβερτών, στρωμάτων και άλλων ανθρωπιστικών προμηθειών, η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες τις τελευταίες εβδομάδες προσέφερε επίσης υποστήριξη στις τοπικές αρχές για τη δημιουργία κέντρων διέλευσης και υποδοχής στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία δωρεάς των εργαζομένων, η Daimler Truck βοηθά τον οργανισμό να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες και τις δυνατότητές του σε ολόκληρη την περιοχή.

Η Daimler Truck έχει ήδη προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στη UNICEF

Ως άμεσο μέτρο, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Daimler Truck είχε ήδη εγκρίνει χρηματική δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF). Με τις επειγόντως αναγκαίες δωρεές, η UNICEF αγοράζει είδη όπως τρόφιμα, καθαρό πόσιμο νερό, κιτ πρώτων βοηθειών, παιχνίδια και χειμερινά ρούχα για τα παιδιά που πλήττονται από τον πόλεμο.
 
Η ειδική ομάδα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία συντονίζει τις επιχειρήσεις αρωγής
Στην ειδική ομάδα ανθρωπιστικής βοήθειας για την Ουκρανία, εργαζόμενοι από διάφορα τμήματα της εταιρείας επαγγελματικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο συντονίζουν τις εκστρατείες βοήθειας, καθώς υπάρχουν πολυάριθμοι εθελοντές από όλα τα εργοστάσια, τις εγκαταστάσεις, και τις θυγατρικές της Daimler παγκοσμίως που συμμετέχουν σε πολλές κεντρικές και τοπικές δράσεις βοήθειας για τον λαό στην Ουκρανία που υλοποιούνται από την αρχή του πολέμου.

Συνέχεια του άρθρου >>>