Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το πάρκο φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών της Daimler Truck θα τεθεί σε λειτουργία το προσεχές καλοκαίρι.

Το πάρκο φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών της Daimler Truck θα τεθεί σε λειτουργία το προσεχές καλοκαίρι.

Πάρκο φόρτισης η Daimler Truck

3.149 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2022)

Από εξατομικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής μέχρι κατάλληλες υποδομές φόρτισης θέλει να προσφέρει η Daimler Truck στους πελάτες της και σε αυτό το πλαίσιο δημιουργεί ένα πάρκο επίδειξης φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών.

Ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης η Daimler Truck!

  • Πάρκο επίδειξης φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών
  • Λύσεις φόρτισης από διαφορετικούς κατασκευαστές
  • Αρχικά με 5 σταθμούς φόρτισης
  • Σε λειτουργία από το προσεχές καλοκαίρι
 
Η Daimler Truck επιδιώκει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος, που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και κατάλληλη υποδομή φόρτισης, για να δημιουργήσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να καλωσορίσει τους πελάτες φορτηγών της στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.
 
Από κοινού με την εταιρεία Netze BW Sparte Dienstleistungen και ως μέρος αυτής της στρατηγικής, η Daimler Truck δημιουργεί ένα πάρκο επίδειξης φόρτισης ηλεκτρικών φορτηγών στην τοποθεσία Worth am Rhein, σε κοντινή απόσταση από το Application Information Center (BIC).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε λειτουργία το καλοκαίρι

Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες φορτηγών μπορούν να βιώσουν σταθμούς φόρτισης και ιδέες φόρτισης από διαφορετικούς κατασκευαστές σε λειτουργία σε πραγματικό χρόνο με διάφορες τεχνολογίες και επίσης να συνεργαστούν με τους ειδικούς στον χώρο για να αναπτύξουν μια λύση φόρτισης που είναι κατάλληλη για τη συγκεκριμένη εφαρμογή τους.
 
Το πάρκο επίδειξης φόρτισης θα είναι αρχικά εξοπλισμένο με πέντε σταθμούς φόρτισης. Επιπλέον, σχεδιάζεται η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στην οροφή του πάρκου φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της σταθερής εγκατάστασης αποθήκευσης μπαταριών, προκειμένου να υποστηρίζεται επιπλέον η παροχή ρεύματος στους σταθμούς φόρτισης. Το πάρκο θα τεθεί σε λειτουργία το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »