Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Ford Ranger Vs Toyota Hilux: Η «μητέρα των μαχών» στα αγροτικά!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Ranger Vs Toyota Hilux: Η «μητέρα των μαχών» στα αγροτικά!

Ranger Vs Hilux: Η κόντρα των best seller

50.589 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2021)

Δείτε τη «μητέρα των μαχών» στα Pick-Up ή αλλιώς το Ford Ranger εναντίον του Toyota Hilux και μάθετε πού υστερούν και πού κερδίζουν τα best seller «αγροτικά» της Ευρώπης.

Μπορεί η κατηγορία των Pick-Up να μην περνά και τις καλύτερες ημέρες της στην Ευρώπη, ωστόσο δύο μοντέλα συνεχίζουν σχεδόν ανεπηρέαστα, ελκύοντας το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών. Λόγος γίνεται για το best-seller της κλάσης τα τελευταία χρόνια, το Ford Ranger και το 2ο σε πωλήσεις, το θρυλικό Toyota Hilux που μετρά ήδη σχεδόν μισό αιώνα ζωής!

Με μεγάλη διαφορά από τα επόμενα, προηγούνται στον εμπορικό στίβο της Ευρώπης τα Ford Ranger (1ο) και Toyota Hilux (2ο).

Με μεγάλη διαφορά από τα επόμενα, προηγούνται στον εμπορικό στίβο της Ευρώπης τα Ford Ranger (1ο) και Toyota Hilux (2ο).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Δείτε εδώ γιατί «πεθαίνουν» τα Pick-Up στην Ευρώπη
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως το Toyota Hilux στα τέλη του περασμένου έτους, έλαβε μια σημαντικότατη ανανέωση, μέρος της οποίας αποτελεί και ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 2,8 λτ., ο οποίος αποδίδει ισχύ 204 ίππων και μέγιστη ροπή 500 Nm. Το εμβληματικό pick-up των Ιαπώνων δέχθηκε μια σειρά βελτιώσεων στα οδηγικά του χαρακτηριστικά, ενώ για πρώτη φορά ενέταξε στη γκάμα του τη νέα, κορυφαία έκδοση Invincible (φωτό).
 
Δείτε εδώ αναλυτικά τι άλλαξε στο νέο Toyota Hilux
 
Από την άλλη, πρέπει να σημειώσουμε πως του χρόνου αναμένεται η νέα γενιά του Ford Ranger (με κοινά γονίδια με το επόμενο VW Amarok), για το οποίο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως μέχρι στιγμής φέτος το 89% των πωλήσεων αφορά στο διπλοκάμπινο μοντέλο και από αυτές, το 78% προέρχεται από τις κορυφαίες εκδόσεις του οχήματος, όπως τις Wildtrak και Raptor.
 
Απολαύστε τις 5+1 special, νέες εκδόσεις του Ford Ranger
 
Μετά το σύντομο αυτό εισαγωγικό για τα δύο κορυφαία Pick-Up της Ευρώπης, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις επιμέρους κατηγορίες και πώς συμπεριφέρεται σε αυτές το κάθε μοντέλο, τι «νούμερα» εμφανίζει κτλ., σας παραπέμπουμε στις ενότητες που ακολουθούν.
 

Οδική συμπεριφορά εντός και εκτός

Ο ρόλος των turbodiesel κινητήρων

Διαστάσεις – Βάρη

Ασφάλεια και άνεση εσωτερικού

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε