Οι πωλήσεις του νέου Toyota Proace City αναμένεται να ξεκινήσουν στις διάφορες αγορές της ΕΕ από τις αρχές του 2020.

Στο καλαίσθητο εσωτερικό του νέου Vanette, θα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και τρεις επιβάτες με τους αποθηκευτικούς χώρους να έχουν μέγιστο όγκο 74λτ.

Αναλόγως της έκδοσης, το νέο Toyota Vanette θα μπορεί να φιλοξενήσει αντικείμενα μήκους έως 3,44μ., όγκου έως και 4,3κ.μ. ή βάρους έως και 1,0t.

Toyota Proace City: Νέο Vanette με «ευρωπαϊκά γονίδια»

Το νέο vanette της Toyota ξεκίνησε μόλις πρόσφατα την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά. Το εν λόγω μοντέλο βασίζεται στη συνεργασία της εταιρείας με τον Όμιλο PSA και θα φέρει πολλά κοινά μηχανικά μέρη με τα Citroen Berlingo, Opel Combo Cargo και Peugeot Partner. 
Εκτός των επιβατικών εκδόσεων «Proace City Verso», το εν λόγω Vanette προσφέρεται σε δύο εκδόσεις αμαξώματος με μήκος 4,4 ή 4,75μ. που προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.817 – 2.167 χλστ. ενώ, χάρη στο σύστημα «Smart Cargo» και την ειδική καταπακτή στο κάθισμα του συνοδηγού, το μήκος της καρότσας θα μπορεί να αυξηθεί κατά 1.273 χλστ. στα 3.090 ή 3.440 χλστ. αντίστοιχα. Το ωφέλιμο πλάτος της καρότσας για τις εκδόσεις με μία πλευρική πόρτα θα ανέρχεται στα 1.630 χλστ. (1.229 χλστ. στους θόλους των πίσω τροχών) ενώ, το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος ορίζεται στα 1.200 – 1.270 χλστ.
Αναλόγως της ύπαρξης ή όχι συστήματος Smart Cargo, ο όγκος φόρτωσης στις εκδόσεις L1 του νέου Proace City κυμαίνεται από τα 3,3 – 3,8 κ.μ. και στις εκδόσεις L2 από τα 3,9 – 4,3 κ.μ. 
Τέλος, αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος και κινητήρα, το νέο Vanette της Toyota μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και δύο ευρωπαλέτες καθώς και φορτία βάρους από 650 – 1.000 κιλά ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 1,5t. 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η Toyota προσφέρει τον νέο εκπρόσωπο της στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών με επιλογές βενζίνης ή πετρελαίου, ισχύος από 75 – 130 ίππους που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων ή αυτόματο οκτώ σχέσεων.