Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Jeep Gladiator θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2020 και θα μπορεί να μεταφέρει φορτία βάρους έως και 725 κιλών.

Εντυπωσιακός σχεδιαστικά, με εξαιρετική ποιότητα υλικών και υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο ο εσωτερικός διάκοσμος.

Jeep Gladiator: «Μονομάχος» με ισχύ 260 ίππων!

26.438 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2020)

Προς το τέλος 2020, η Jeep θα λανσάρει στις διάφορες αγορές της ΕΕ το νέο Pick-Up της με την ονομασία Gladiator. 
To εν λόγω μοντέλο θα προσφέρεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις (Sport, Overland και Rubicon) ενώ έχει επιδείξει πολλαπλές ιδιαίτερότητες όπως το «κλείδωμα» της πόρτας του χώρου φόρτωσης σε τρεις διαφορετικές θέσεις. 
Η καρότσα του Gladiator θα φέρει επίσης «κρυφό» φωτισμό, παροχή ρεύματος 230V καθώς και ειδικά σχεδιασμένα σημεία πρόσδεσης του φορτίου χωρίς να παραβλέπουμε την ύπαρξη του συστήματος «Trail Rail Cargo Management System» που διασφαλίζει επιπλέον αποθηκευτικές λύσεις επί του χώρου φόρτωσης. Αντίστοιχα, το παρμπριζ θα είναι ανακλινόμενο χάρη σε ειδικά σημεία στερέωσης στο πάνω μέρος του ενώ και οι αλουμινένιες πλευρικές πόρτες θα μπορούν να αφαιρεθούν, με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για τις προαναφερθείσες εργασίες να εμπεριέχονται στο πακέτο «Torx» που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. 
Στο εσωτερικό, το προηγμένο σύστημα πολυμέσων «Uconnect» θα συνδυάζεται με οθόνη αφής 7,0 ή 8,4 ιντσών ενώ και ο πίνακας οργάνων θα ενσωματώνει οθόνη 3,5 ή 7 ιντσών (TFT), με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει μεταξύ περισσότερων από 100 διαφορετικών παραμετροποιήσεων, σε ότι αφορά στις ενδείξεις της! 
Αναφορικά με τους κινητήρες, το Gladiator θα διατίθεται με τον V6 πετρελαιοκινητήρα EcoDiesel που αποδίδει μέγιστη ισχύ 260 ίππων και 600 Nm ροπής, ενώ στον βασικό του εξοπλισμό συγκαταλέγεται και το σύστημα Engine Stop-Start (ESS). Το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ (8) σχέσεων. 
Τέλος, δύο θα είναι οι επιλογές ως προς τα συστήματα τετρακίνησης και πιο συγκεκριμένα τα «Command-Trac 4x4» και «Rock-Trac 4x4» με το Gladiator να είναι σε θέση να έλξει φορτία βάρους έως και 2.722 κιλών (μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 725 κιλών).