Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολλαπλά νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας θα προσφέρει το ανανεωμένο Nissan NV400.

    Nissan NV400: Ισχύς έως 180 ίπποι και αυτόματο κιβώτιο

    26.441 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2020)

    Το κορυφαίο NV400 θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση και του Navara, σε εκδόσεις με ισχύ 135, 150 ή 180 ίππων εκ των οποίων, οι δύο ισχυρότερες θα είναι διαθέσιμες και με αυτόματο κιβώτιο. 
    Αντίστοιχα, πλήρως τροποποιημένη είναι η σχεδίαση του εσωτερικού, με το νέο τιμόνι θα προσφέρει βελτιωμένη άνεση και εργονομία. Παράλληλα, έχουν βελτιωθεί / αυξηθεί οι αποθηκευτικοί χώροι χωρίς να παραβλέπουμε την προσθήκη ενός ιδιαίτερα πρακτικού «συρταριού» στον χώρο μπροστά από τον συνοδηγό. 
    Επιπρόσθετα, στον εξοπλισμό του νέου NV400 εμπεριέχονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως βάση για ασύρματη φόρτιση κινητών τηλεφώνων, νέο σύστημα πολυμέσων κ.ά. 
    Τέλος, η Nissan θα προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα πολυμέσων που είναι συμβατό με λογισμικό Android Auto και Apple CarPlay ενώ, συνδυάζεται με οθόνη αφής 7 ιντσών. ΄
    Επιπρόσθετα, το NV400 θα ενσωματώνει πλέον πολλαπλά εκ των συστημάτων ασφάλειας που περιλαμβάνονται στο πακέτο «Nissan Intelligent Mobility» όπως τα Front Park Assist, Blind Spot Warning, Side Wind Assist, Lane Departure Alert, Rear Park Assist, Hill Start Assist, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες φωτός υγρασίας για τα φωτιστικά σώματα και τους υαλοκαθαριστήρες κ.ά. Την ίδια στιγμή, μέσω πρόσθετων κλειδαριών, αναβαθμίζεται η ασφάλεια του χώρου φόρτωσης.