Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με πολλαπλές αναβαθμίσεις θα λανσαριστεί το ανανεωμένο Talento και στην ελληνική αγορά ενώ την ίδια στιγμή…

… έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτες οι εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες.

Fiat Talento: Με πολλαπλές αναβαθμίσεις ουσίας

26.463 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2020)

Το ανανεωμένο Talento ξεκίνησε μόλις πρόσφατα την εμπορική του πορεία στην Ελλάδα με νέες εκδόσεις του 2λιτρου πετρελαιοκινητήρα που καλύπτει τις προδιαγραφές Euro6 D-Temp, καθώς και νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών. 
Ο 2,0λιτρος πετρελαιοκινητήρας EcoJet, θα αποδίδει ισχύ 120, 145 ή 170 ίππων με μέγιστη ροπή 320, 350 ή 370 Nm αντίστοιχα. Φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο turbo με μεταβλητή γεωμετρία και διαδικασία SCR (Selective Catalytic Reduction) για την επεξεργασία των καυσαερίων (προσθήκη AdBlue), προκειμένου να καλύψει τις προδιαγραφές Euro6 D-Temp, επιτυγχάνοντας μείωση της μέσης κατανάλωσης έως και κατά 11%. 
Παράλληλα, οι επιλογές κινητήρων για το Fiat Talento Θα εξακολουθήσουν να περιλαμβάνουν και τον υπερτροφοδοτούμενο EcoJet κινητήρα των 1,6λτ. με απόδοση 95 ίππων και 250 Nm που συνδυάζεται με σύστημα S&S. 
Ο εσωτερικός διάκοσμος του Talento αποκτά πλέον νέες επενδύσεις μαύρου χρώματος ενώ διατηρεί το υψηλό επίπεδο εργονομίας και ασφάλειας που προσφέρει. Παράλληλα, η Fiat Professional θα προσφέρει με το Talento ένα νέο σύστημα πολυμέσων, συμβατό με Apple CarPlay ή Android Auto, που περιλαμβάνει και ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης. 
Καταλήγοντας αναφέρουμε πως το ανανεωμένο Fiat Talento θα προσφέρεται ως Van αλλά και ως όχημα μεταφοράς επιβατών, με δύο μήκη αμαξώματος / μεταξονίου αλλά και δύο ύψη οροφής. 
Αναλόγως της έκδοσης, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία συνολικού όγκου από 5,2 – 8,6 κ.μ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 2,8 – 3,05t., το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ανέρχεται έως και στα 1.266 κιλά. 
Σε ότι αφορά στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, το Talento μπορεί να μεταφέρει έως και τρεις παλέτες ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενώ, το σύστημα «CargoPlus» επιτρέπει την επέκταση του ωφέλιμο μήκους του χώρου φόρτωσης έως και στα 3,75μ. (έως τα 4,15μ. στις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο).