Πρώτα τα δοκιμάζουμε και μετά τα συγκρίνουμε...
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτα τα δοκιμάζουμε και μετά τα συγκρίνουμε...

Σύγκριση με μια ματιά: Isuzu D-Max Vs Mitsubishi L200

Δείτε εύκολα και γρήγορα πού υστερούν και πού υπερτερούν δύο δημοφιλή pick-up, τα Isuzu D-Max και Mitsubishi L200, τα οποία θέτουμε αντιμέτωπα στις κορυφαίες εκδόσεις τους που εξοπλίζονται με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων.

Μπορεί η αγορά των Pick-Up να βρίσκεται σε ύφεση στην Ευρώπη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν αποτελείται από εξαιρετικά μοντέλα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση, στηριζόμενα σε μία πορεία δεκαετιών. Δύο τέτοια μοντέλα θέτουμε αντιμέτωπα σήμερα, τα οποία -σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους- έχουν ένα κοινό παρονομαστή: Έχουν παρουσιαστεί (σχετικά) πρόσφατα στην τελευταία τους γενιά.

Isuzu D-Max Vs Mitsubishi L200. Πού κερδίζουν και πού χάνουν τα ιαπωνικά Pick-Up.

Isuzu D-Max Vs Mitsubishi L200. Πού κερδίζουν και πού χάνουν τα ιαπωνικά Pick-Up.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Σημειώνεται, πως ένα ακόμα κοινό σημείο των δύο Pick-Up είναι η ιαπωνική τους καταγωγή, γεγονός που από μόνο του είναι αρκετό για πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Τονίζεται, πως τόσο το Mitsubishi όσο και το Isuzu το έχουμε ήδη δοκιμάσει διεξοδικά, οπότε η πληροφορία που σας μεταφέρουμε σήμερα δεν είναι στα «χαρτιά» αλλά στην «πράξη».
 
Ασφαλέστερο από ποτέ το Mitsubishi L200
 
Το παλιότερο από τα δύο μοντέλα είναι το Mitsubishi L200, η έκτη γενιά του οποίου παρουσιάστηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, καθιστώντας σαφές από την πρώτη στιγμή, πως είχε ως στόχο τη σημαντική αύξηση των μεριδίων αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παραπάνω επετεύχθη, καθώς το L200 είναι το τρίτο σε πωλήσεις Pick-Up της Ευρώπης, ενώ αξίζει να αναφερθεί, πως με περίπου 5 εκ. πωλήσεις κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εμπορικής του πορείας (από το 1978), αποτελεί ουσιαστικά μια από τις «σταθερές αξίες» της κατηγορίας ενώ, είναι και το 2ο πιο εμπορικό μοντέλο της Mitsubishi παγκοσμίως, πίσω μόνο από το Outlander.