Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με αύξηση πωλήσεων κατά 12,82% για το 1ο 3μηνο του 2019 και μερίδιο αγοράς της τάξης του 9,28% επί του συνόλου της αγοράς, τα Μεσαία Van είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών –και- στην Ελλάδα. Ποιοι είναι όμως οι πρωταγωνιστές της.

Η πιο πολυχρηστική κατηγορία επαγγελματικών

17.210 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Με αύξηση πωλήσεων κατά 12,82% για το 1ο 3μηνο του 2019 και μερίδιο αγοράς της τάξης του 9,28%, τα Μεσαία Van είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες –και- στην Ελλάδα. Ποιοι είναι όμως οι πρωταγωνιστές της;

Με μήκος αμαξώματος από 4,60 – 5,34μ., κύκλο στροφής από 11,3μ., πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως 1,5t. περίπου ή έως και 9 επιβατών, οι εκπρόσωποι των Μεσαίων Vans αποτελούν ουσιαστικά μια από τις πιο ευμετάβλητες και πολυχρηστικές υποκατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών, αποτελώντας ιδανική επιλογή για μια εντυπωσιακά μεγάλη και πολυποίκιλη γκάμα χρήσεων, από τον κλάδο των κατασκευών έως και τον τουριστικό κλάδο. 
Παράλληλα, οι επιλογές εκδόσεων με συνολικό ύψος αμαξώματος χαμηλότερο των 2,0μ., τα καθιστούν ιδανικά για πρόσβαση σε πάσης φύσεως υπόγειους χώρους στάθμευσης, εξυπηρετώντας την μεταφορά προϊόντων (ή και επιβατών) σε αποθήκες και άλλους χώρους μεγάλων πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων κ.ο.κ.   Πέραν όλων των παραπάνω, τα εν λόγω οχήματα έχουν μεικτό βάρος από 2,6 – 3,4t., γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για χρήση και εντός της πόλης, δεδομένου ότι, οι υπερσύγχρονοι και άκρως ολιγαρκείς σε καύσιμο πετρελαιοκινητήρες τους, εμφανίζουν ιδιαίτερα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service (περιορισμένο κόστος συντήρησης) αλλά και χαμηλή μέση κατανάλωση καυσίμου (περιορισμένο κόστος χρήσης), χωρίς να παραβλέπουμε και άλλες παραμέτρους που εστιάζουν στο κόστος χρήσης τους γενικότερα (κόστος ασφάλειας, τελών κυκλοφορίας κ.ά.). 
Τέλος, σε ότι αφορά στις μεταφορικές τους δυνατότητες, τα Μεσαία Vans, των οποίων παρουσιάζουμε τις τρεις πιο εμπορικές προτάσεις της ελληνικής αγοράς για το 1ο 3μηνο του 2019, έχουν να επιδείξουν ωφέλιμο όγκο φόρτωσης από 4,6 – 8,6 κ.μ., και μέγιστο μήκος από 2,16 – 4,15μ., γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τη μεταφορά φορτίων πάσης φύσεως, δεδομένου ότι μπορούν να μεταφέρουν 2 - 3 ευρωπαλέτες στο εσωτερικό τους, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)