Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταξύ άλλων, η Irizar παρουσίασε στο Παγκόσμιο Συνέδριο του UITP έναν νέο τύπο 12μετρου τραμ που διακρίνεται για την ευελιξία και φυσικά τις μηδενικές εκπομπές ρύπων του.

    Irizar

    13.602 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

    Kατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου του UITP που διοργανώθηκε στην Στοκχόλμη, η ισπανική εταιρεία Irizar παρουσίασε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές της εξελίξεις στον κλάδο των αστικών μεταφορών, στο –εμβαδού 600 τ.μ.- περίπτερο της.
    Με πολλαπλές νέες ιδέες σε ότι αφορά στην σχεδίαση και τις τεχνολογικές καινοτομίες, η εταιρεία παρουσίασε μεταξύ άλλων τα πρώτα λεωφορεία της γκάμας της καθώς και ένα 12μετρο τραμ που εμπλουτίζει τη γκάμα της Irizar σε ότι αφορά στους εκπροσώπους της με μηδενικές εκπομπές ρύπων, δεδομένης της ηλεκτροκινούμενης λειτουργίας του.
    Παράλληλα, η Irizar παρουσίασε το νέο σύστημα μπαταριών που έχει εξελίξει και παράγει η ίδια. Με τεχνολογία ιόντων λιθίου, οι ευέλικτες σε διαστασεις και χωρητικότητα μπαταρίες της Irizar, αποτελούν εχέγγυο για την κάλυψη πολλαπλών διαφορετικών εφαρμογών ενώ την ίδια στιγμή, το περιορισμένο κόστος επισκευής / συντήρησης τους τις καθιστά ιδανικές ακόμη και για χρήση σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, όπου οι απαιτήσεις αυξάνονται κατακόρυφα.