Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μπορούν να πετάξουν τα φορτηγά; (+video)

9.094 Επισκέψεις στο άρθρο (1/10/2019)

H Scania δημιούργησε έναν νέο ψηφιακό χώρο όπου προσκαλεί όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν και να μοιραστούν τις δικές τους ιδέες για έναν νέο, φαντασμαγορικό, κόσμο σε ότι αφορά στις μεταφορές.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «Future Room», η Scania προσκαλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις ιδέες τους σχετικά με το μέλλον των μεταφορών… και όχι μόνο.
Έχοντας να επιδείξει μια σειρά από προηγμένα τεχνολογικά οχήματα που αναμένεται να συμβάλλουν δραστικά στην τροποποίηση του κλάδου των μεταφορών του μέλλοντος, σε πολλαπλά επίπεδα όπως τα πρωτότυπα οχήματα «AXL» και «NXT», μέσω του ψηφιακού χώρου «Future Room» ουσιαστικά ανοίγει ένα… παράθυρο στο μέλλον προσκαλώντας ερευνητές, συγγραφείς, κινηματογραφιστές κ.ά. προκειμένου να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους επιστήμονες της εταιρείες.
Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας, κ. Erik Ljungberg, ο οποίες τόνισε πως: … Το πιο πολύτιμο κεφάλαιο που κατέχουμε ως εταιρεία δεν είναι άλλο από τους εργαζόμενους μας και το ταλέντο μας. Μέσω του Future Room προσφέρουμε ένα χώρο τόσο σε αυτούς όσο και σε ανθρώπους εκτός της εταιρείας».