Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
H Renault Trucks λανσάρει το νέο Renault Trafic Red Edition.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Renault Trucks λανσάρει το νέο Renault Trafic Red Edition.

Νέο Renault Trafic Red Edition

2.805 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2022)

Μετά το Master, το ολοκαίνουργιο Renault Trafic εμπλουτίζει τη γκάμα του με την σπέσιαλ έκδοση «Red Edition», που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία οδηγού.

Νέα σπέσιαλ έκδοση για το Renault Trafic!

  • Λανσάρεται το Renault Trafic Red Edition
  • Αρχικά σε 5 αγορές της Ευρώπης
  • Προσαρμοσμένη στις ανάγκες του επαγγελματία
  • Υψηλές after-sales υπηρεσίες
 
Η Renault Trucks παρουσιάζει την σπέσιαλ έκδοση «Red Edition» του νέου Renault Trafic, με το γαλλικό Μεσαίο Van να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του αργότερα φέτος, αρχικά στις αγορές της Γαλλίας, του Βελγίου, της Ελβετίας, της Ιρλανδίας και του Ην. Βασιλείου.
 
Σημειώνεται, πως η εν λόγω έκδοση του νέου Trafic είναι ήδη διαθέσιμη και για το Μεγάλο Van της εταιρείας, το Renault Master. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Renault Trucks, μέσω της Red Edition, η εταιρεία θέτει την τεχνογνωσία της στα βαρέα επαγγελματικά οχήματα και την πυκνότητα του δικτύου διανομής και επισκευής της, στην υπηρεσία των πελατών της για επαγγελματικά οχήματα.
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως το 2022 η αγορά επαγγελματικών οχημάτων αναμένεται να παραμείνει πολύ δυναμική, λόγω της έκρηξης του ηλεκτρονικού εμπορίου και της αυξημένης δραστηριότητας των εμπόρων, που συνδέεται κυρίως με την αυξανόμενη ζήτηση για εργασίες οικιακής βελτίωσης. Για να ανταποκριθεί σε αυτήν την ποικιλία απαιτήσεων εργασίας, η Renault Trucks επεκτείνει τη γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της και λανσάρει την Trafic Red Edition.

Έκδοση Red Edition διαθέτει ήδη και το Renault Master.

Έκδοση Red Edition διαθέτει ήδη και το Renault Master.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πάντα δίπλα στον επαγγελματία

Ο κατασκευαστής προσφέρει στους πελάτες του την εγγύηση μιας υπηρεσίας προσαρμοσμένης στις ανάγκες των επαγγελματιών των μεταφορών, συμπεριλαμβανομένων ειδικών τεχνικών στη συντήρηση και επισκευή όλων των τύπων φορτηγών, γρήγορη παραλαβή οχημάτων σε εκτεταμένες ώρες για να ταιριάζουν με τα προγράμματα των οδηγών, 24/7 υπηρεσία βοήθειας και την παροχή οχήματος αντικατάστασης εάν το van του πελάτη είναι εκτός λειτουργίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »