Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Tα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του Doblo συμπληρώνονται από τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας που περιλαμβάνονται στο Mopar Connect.

    Συνδεσιμότητα με την υπογραφή της Mopar

    12.464 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

    Αξίζει να αναφερθεί, πως τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά του Doblo συμπληρώνονται από τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας που περιλαμβάνονται στο Mopar Connect. Μέσω αυτού καθίσταται εφικτή η απομακρυσμένη βοήθεια και ο τηλεχειρισμός του οχήματος, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεση, τόσο για τον οδηγό όσο και για τον διαχειριστή του στόλου. Αναλυτικότερα, προσφέρονται τα παρακάτω:

    Kοινοποίησε το »

    • my:Assistant: μπορείτε να ταξιδέψετε με ασφάλεια, λαμβάνοντας βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος, βλάβης ή εάν πέσετε θύματα κλοπής
    • my:RemoteControl: προσφέρει τηλεχειριστήριο του οχήματος, για παράδειγμα, επιτρέποντάς σας να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε τις πόρτες από την εφαρμογή Uconnect LIVE ή να βρείτε το όχημά σας σε χάρτη και να ακολουθήσετε την ταχύτερη διαδρομή για να φτάσετε σε αυτό.
    • my:Car: διατηρεί το όχημα σε άριστη κατάσταση παρέχοντας εξ αποστάσεως ενημερωμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της στάθμης καυσίμου και της πίεσης των ελαστικών, στέλνοντας επιπλέον μια ετήσια έκθεση για την «υγεία» του οχήματος, με πρόσθετες χρήσιμες ενδείξεις για το πώς να το φροντίζει ο κάθε ιδιοκτήτης.
    • my:Journey: σας επιτρέπει να δείτε και να διαχειριστείτε όλα τα ταξίδια μέσω της εφαρμογής Uconnect LIVE.
    • Το My Fleet Manager απλοποιεί τη διαχείριση του στόλου εταιρικών αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με μέγιστη απόδοση και ασφάλεια, παρέχοντας όλα τα απαιτούμενα εργαλεία σχεδιασμού, διαχείρισης, παρακολούθησης και ανάλυσης.

    Kοινοποίησε το »