Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πλήρως ηλεκτροκίνητο MAN eTGE Combi μπορεί να μεταφέρει έως και 8 επιβάτες με τη μέγιστη αυτονομία του να ανέρχεται στα 173 χλμ.

Η έκδοση «Intercity» του MAN TGE είναι σε θέση να υποστηρίξει τη μεταφορά επιβατών ακόμη και σε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων.

Νέες εκδόσεις Mini-Bus για το MAN TGE

11.132 Επισκέψεις στο άρθρο (29/7/2019)

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης IAA 2018, μέσα στο φθινόπωρο του περασμένου έτους, η MAN Truck & Bus παρουσίασε την έκδοση Intercity του TGE με στόχο την κάλυψη των περιαστικών διαδρομών ενώ στην προσεχή Busworld 2019, αναμένεται να παρουσιάσει δύο ακόμη εκδόσεις Mini-Bus για το νέο της μοντέλο. Η πρώτη ονομάζεται «eTGE Combi» και ουσιαστικά είναι το πρώτο –πλήρως ηλεκτροκίνητο- Mini-Bus που εξελίσσει η γερμανική εταιρεία. Το εν λόγω μοντέλο είναι σε θέση να υποστηρίξει έως και 8 επιβάτες και όπως είναι φυσικό προορίζεται για χρήση εντός της πόλης, σε περιοχές όπου επιτρέπεται μόνο η κίνηση οχημάτων με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με βάση τα όσα ανακοινώνει ο κατασκευαστής, το MAN eTGE Combi έχει αυτονομία της τάξης των 173 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο μέτρησης NEDC (114 χλμ. με βάση το πρότυπο WLTP). Η δεύτερη έκδοση Mini-Bus του TGE, το TGE City εφοδιάζεται με χαμηλό δάπεδο και είναι σε θέση να τόσο καθήμενους όσο και όρθιους επιβάτες, καθώς επίσης και ένα αναπηρικό αμαξίδιο.