Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano

OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano

OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano

OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano

  • OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano
  • OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano
  • OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano
  • OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano

OPEL: Αυτά είναι τα ανανεωμένα Combo, Vivaro και Movano

40.720 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2024)

- Έρχονται με ηλεκτρικές εκδόσεις, τεχνολογικές αναβαθμίσεις και έως 21 διαφορετικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας
- Το μεγαλύτερο Movano μπορεί να φορτώσει έως και 2 τόνους με ηλεκτρική αυτονομία 420 χλμ.
- Το ηλεκτρικό Vivaro έχει αυτονομία 350 χλμ., ενώ η Opel ετοιμάζει έκδοση του που θα κινείται και με υδρογόνο
- Το ηλεκτρικό, μικρό Opel Combo έχει αυτονομία 346 χλμ. με μισή ώρα στην πρίζα

Έρχονται με ηλεκτρικές εκδόσεις, τεχνολογικές αναβαθμίσεις και έως 21 διαφορετικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Τεχνολογικές και σχεδιαστικές αναβαθμίσεις, βελτιωμένες αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, αυτόνομη οδήγηση και έως 21 διαφορετικά συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, αυτά είναι επιγραμματικά τα νέα σημεία των ανανεωμένων, ελαφρώς επαγγελματικών μοντέλων της Opel. Το μικρότερο Combo, το μεσαίου-μεγέθους Vivaro, το μεγαλύτερο Movano, η Opel ανανεώνει τον στόλο της για να προσφέρει ακόμα καλύτερα οχήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών. Με το 2023 να είναι μια πανηγυρική χρονιά για την Opel, με άνοδος πωλήσεων της τάξης του 26 % σε σχέση με το 2022, η εταιρία φαίνεται ότι θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία προσφέροντας ακόμα καλύτερα μοντέλα. Πάμε λοιπόν να δούμε, τι προσφέρουν οι τα ανανεωμένα αυτά μοντέλα, που έχουν ήδη ξεκινήσει την εμπορική τους πορεία.

Το μεγαλύτερο Movano μπορεί να φορτώσει έως και 2 τόνους με ηλεκτρική αυτονομία 420 χλμ.

Ξεκινώντας αντιστρόφως, το Opel Movano, το μεγαλύτερο van εκ των τριών, έρχεται και με τις πιο αξιόλογές, ενδεχομένως, αλλαγές. Με 17 κυβικά μέτρα χώρου εκφόρτωσης και βάρος φορτίου έως 2 τόνους, το Movano είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που έχουν να διεξάγουν εύλογου μεγέθους μεταφορές εντός του αστικού ιστού. Έρχεται σε δύο εκδόσεις, μια diesel και μια αμιγώς ηλεκτρική. Η δεύτερη, έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που προσφέρει 272 ίππους και 410 Nm ροπής (θυμίζουμε πως η προηγούμενη ηλεκτρική γενιά ερχόταν με 122 άλογα και 260 Nm ροπής). Το ηλεκτρικό Movano έχει ένα πακέτο μπαταριών χωρητικότητας 110 kWh που του δίνει αυτονομία έως και 420 χλμ (WLTP) με μια φόρτιση. Ενώ το νέο σύστημα γρήγορης φόρτισης έως 150 kW DC, του επιτρέπει να γεμίζει το 80% της μπαταρίας του σε 55 λεπτά. Στα αξιόλογα σημεία του είναι η επανασχεδιασμένη καμπίνα του, που προσφέρει μεγαλύτερες ανέσεις στον οδηγό. Στον τεχνολογικό εξοπλισμό του εσωτερικού συνυπολογίζεται μια οθόνη αφής 10 ινστών, για το infotainment σύστημα του οχήματος, συμβατό με AndroidAuto και Apple CarPlay. Η οθόνη αυτή είναι το νέο αποκτηθέν και των τριών ανανεωμένων μοντέλων που παρουσίασε η Opel. Τέλος, το Movano έρχεται για πρώτη φορά και με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, ενώ προσφέρει και μια σειρά συστημάτων υποβοήθησης στον στάνταρ εξοπλισμό ή στην αγοραστική ευχέρεια του επαγγελματία. Αρχική τιμή τα 55.800 ευρώ για την ηλεκτρική έκδοση και 33.800 για την diesel (τιμές στην αγορά της Γερμανίας).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το ηλεκτρικό Vivaro έχει αυτονομία 350 χλμ., ενώ η Opel ετοιμάζει έκδοση του που θα κινείται και με υδρογόνο

Όσο για το μεσαίου-μεγέθους Opel Vivaro, χάνει προφανώς στην χωρητικότητα, με 6,6 κυβικά μέτρα χώρου εκφόρτωσης και βάρος φορτίου έως 1,4 τόνους, αλλά μιλάμε για ένα πιο ευέλικτο, με μικρότερες διαστάσεις van, κατάλληλο για μεταφορές εντός πόλης. Έρχεται και αυτό είτε ως diesel είτε ως αμιγώς ηλεκτρικών, παρότι η Opel έχει ανακοινώσει ότι σύντομα θα παρουσιάσει και έκδοση του Vivaro που θα κινείται με υδρογόνο. Η ηλεκτρική έκδοση έρχεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 136 ίππους και 260 Nm ροπής, ο οποίος τροφοδοτείται από ένα πακέτο μπαταριών είτε 50 kWh είτε 70 kWh. Αυτό επιτρέπει στο ηλεκτρικό Vivaro να έχει αυτονομία έως 350 χλμ. (WLTP), ενώ με ταχύτητες φόρτισης 100 kW DC, οι μπαταρίες του Vivaro πάνε από το 5% σο 80%  σε 38 λεπτά για την 50 kWh μπαταρία και σε 45 λεπτά για την 75 kWh.  Το Vivaro λαμβάνει και αυτό μια σειρά τεχνολογικών αναβαθμίσεων και συστημάτων υποβοήθησης, με την τιμή του να ξεκινάει στα 39.500 ευρώ για την ηλεκτρική έκδοση και 30.350 ευρώ για την diesel (τιμές Γερμανίας).

Το ηλεκτρικό, μικρό Opel Combo έχει αυτονομία 346 χλμ. με μισή ώρα στην πρίζα

Το μικρότερο εκ των τριών, το Opel Combo, έχει χώρο 4,4 κυβικά μέτρα για το φορτίο που μπορεί να είναι βάρους έως 781 κιλά και δυνατότητα ρυμούλκησης έως 750 κιλά. Και σε αυτό το μοντέλο η Opel αποφάσισε να προσφέρει μια diesel και μια ηλεκτρική έκδοση, με την ηλεκτρική να έρχεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που προσφέρει 136 ίππους και 270 Nm ροπής. Το  νέο ηλεκτρικό Combo έρχεται με μπαταρία 50  kWh που προσφέρει στο όχημα αυτονομία 346 χλμ. (WLTP) με μια φόρτιση που διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά για να πάει στο 80% την μπαταρία του. Η καμπίνα έχει λάβει μια σειρά αναβαθμίσεων με την 10άρα οθόνη αφής για το infotainment που έρχεται και στα υπόλοιπα δύο μοντέλα, ενώ η Opel προσφέρει έως και 18 διαφορετικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας στον διαθέσιμο εξοπλισμό του Combo.