Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vanette αποτελούν ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα επαγγελματικό πόλης με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες.

Ωστόσο, στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά, σας προσφέρουμε μια ανάλυση της κατηγορίας που εστιάζει στο πόσο «πράσινα» και ολιγαρκή σε καύσιμο είναι οι κινητήρες των εκπροσώπων της.

Οι «τσιγκούνηδες» της πόλης

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, μπορείτε να βρείτε μια αναλυτική παρουσίαση των πιο… ολιγαρκών σε καύσιμο Vanette της ελληνικής αγοράς.

 
Η κατηγορία των Vanette αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά πόλης με ωφέλιμο βάρος που ανέρχεται έως και στον 1,0t. και ωφέλιμο όγκο φόρτωσης ακόμη και άνω των 4,0κ.μ.
Μοντέλα όπως τα Citroen Berlingo, Fiat Doblo Cargo, Ford Transit Connect, Mercedes-Benz Citan, Nissan NV200, Opel Combo Cargo, Peugeot Partner, Renault Kangoo και Volkswagen Caddy, είναι σε θέση να ανταποκριθούν απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία που αναζητά ένα αξιόπιστο και αποδοτικό «συνεργάτη» για τις –εντός του αστικού κύκλου- δραστηριότητες τους, χάρη στη μεγάλη ευελιξία τους και τις εξαιρετικές μεταφορικές τους δυνατότητες.
Ωστόσο, στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας, μπορείτε να διαβάσετε μια αναλυτική παρουσίαση της εν λόγω υποκατηγορίας ελαφρών επαγγελματικών, αναφορικά με τις δυνατότητες και τις επιδόσεις των μηχανικών συνόλων που αναλαμβάνουν την κίνηση των προαναφερθέντων μοντέλων.
Ποιο είναι το πιο οικονομικό σε κόστος καυσίμου; Ποιο εκπέμπει τους χαμηλότερους ρύπους; Ποιο είναι το ισχυρότερο; Ποιο μπορεί να εισέρχεται χωρίς περιορισμούς εντός των ορίων του Πράσινου Δακτυλίου;
Πέραν όλων των παραπάνω, ποιο εξ αυτών προσφέρεται με διάφορους κινητήρες με εναλλακτικούς τύπους καυσίμου;
Οι απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, θα εμπεριέχονται στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα…
 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement