Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Όταν όλα κρίνονται σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου

3.147 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2021)

Ένας αστυνομικός και ένας ανυποψίαστος οδηγός είχαν την τύχη να επιζήσουν από μια τρομακτική σύγκρουση στο Αϊντάχο, πραγματοποιώντας ένα σωτήριο άλμα για να αποφύγουν την καραμπόλα 4 οχημάτων που έλαβε χώρα λίγα μέτρα μακριά τους.

Το βίντεο της κάμερας από το περιπολικό αστυνομικό όχημα δείχνει ότι ένας αστυνομικός βρέθηκε στον δρόμο προκειμένου να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη ενός Toyota Camry που είχε ένα σκασμένο λάστιχο. Σύμφωνα με το Γραφείο Δημοσίων Υποθέσεων της Αστυνομίας της Πολιτείας του Αϊντάχο, τα φώτα έκτακτης ανάγκης του αστυνομικού οχήματος είχαν ενεργοποιηθεί κανονικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ξαφνικά, ο αστυνομικός και ο οδηγός του Camry κοιτάζουν και οι δύο στα δεξιά τους και ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αργότερα, ένα λευκό pick-up μάρκας Chevrolet χτύπησε από πίσω το ΙΧ, αναγκάζοντας και τους δύο άντρες να πραγματοποιήσουν ένα άλμα που τελικά τους έσωσε τη ζωή.
 
Η έρευνα από τις τοπικές αρχές αποκάλυψε ότι ένα όχημα άρχισε να επιβραδύνει καθώς προσπέρασε το περιπολικό. Ωστόσο, αυτό το όχημα χτυπήθηκε από άλλο, προκαλώντας μία καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων. Δύο από αυτά, και τα δύο pick-up, σπρώχτηκαν στα αριστερά του δρόμου και χτύπησαν το περιπολικό και το Toyota. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »