Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πως σας φαίνεται η G-Class σε έκδοση Pick-Up;

5.743 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Με την Mercedes-Benz να έχει ανακοινώσει επίσημα πως μέσα στον Μάιο σταματά η παραγωγή της X-Class, η εν λόγω πρόταση ενδεχομένως να ήταν μια καλή εναλλακτική για τη γκάμα της…

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε ανακοινώσει και πρόσφατα, εντός του Μαΐου η Mercedes-Benz πρόκειται να σταματήσει την παραγωγή της X-Class, του μοναδικού Pick-Up στην γκάμα της.
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε το έναυσμα για τους σχεδιαστές της σελίδας j.b cars στο instagram προκειμένου να προσφέρουν τη δική τους εναλλακτική πρόταση για ένα μελλοντικό Pick-Up στη γκάμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που θα βασίζεται στη G-Class. Από τη στιγμή άλλωστε που η Jeep θα προσφέρει το Gladiator, την έκδοση Pick-Up του νέου Wrangler, γιατί η Mercedes-Benz να μην παρουσιάσει μια σχετική έκδοση για το μοντέλο – θρύλο της.
Σε σχέση με τις… συμβατικές εκδόσεις της G-Class, η εν λόγω έκδοση Pick-Up δεν διαφοροποιείται σημαντικά, διατηρώντας για παράδειγμα το αρκετά κάθετο παρμπρίζ ωστόσο, στο πίσω μέρος η κατάσταση… ξεκαθαρίζει με τον ανοικτό χώρο φόρτωσης να έχει ωστόσο πόρτα που ανοίγει προς το πλάι και όχι προς τα κάτω όπως και στα υπόλοιπα οχήματα της κατηγορίας.
Παράλληλα, επέλεξαν ως να χρησιμοποιήσουν το λογότυπο AMG G63 γεγονός που μεταφράζεται πως το εν λόγω Pick-Up που οραματίστηκαν θα μπορούσε να εφοδιάζεται με τον V8 κινητήρα των 4,0λτ. που αποδίδει ισχύ 577 ίππων, προσδίδοντας φυσικά, εντυπωσιακές επιδόσεις στο εν λόγω μοντέλο.
Σίγουρα πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευφάνταστη πρόταση που μάλλον είναι εντελώς απίθανο να δούμε να κυκλοφορεί κάποια στιγμή στο δρόμο…