Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Grant Thornton που έχει αναλάβει την «ωρίμανση» του έργου που διαιρείται σε δύο μέρη συνολικής διάρκειας δύο ετών.

Στην τελική ευθεία ο νέος Σταθμός ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα

4.148 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2018)

Αρχές του 2020 θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Τερματικού Σταθμού ΚΤΕΛ. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Οι πρώτες ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του σύγχρονου Τερματικού Σταθμού ΚΤΕΛ στην Αθήνα φαίνεται πως είναι πλέον πραγματικότητα αφού στις 10 Δεκεμβρίου αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι η Grant Thornton έναντι 457.000 ευρώ θα κληθεί να καθοδηγήσει το έργο μέχρι την τελική υπογραφή δημοπράτησής του. Ο Φορέας Υλοποίησης του έργου θα είναι ο του Κ.Σ.Α.Υ.Λ.Ε. ΣΥΝ. Π.Ε.

Το ακίνητο που έχει επιλεχθεί είναι περιουσία της Αττικό Μετρό και βρίσκεται στην περιοχή του Ελαιώνα, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο πως θα εξυπηρετεί ετησίως 16 εκατ. επιβάτες. Οι σταθμοί ΚΤΕΛ σε Κηφισό και Λιοσίων θα σταματήσουν την λειτουργία τους, ενώ ο νέος σταθμός στον Ελαιώνα εκτός ότι θα είναι πολύ πιο σύγχρονος, θα μπορεί να συνδέεται γρήγορα μέσω της μπλε γραμμής του μετρό με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά.

Η Grant Thornton που έχει αναλάβει την «ωρίμανση» του έργου που διαιρείται σε δύο μέρη συνολικής διάρκειας δύο ετών. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει προκαταρτικές συζητήσεις, εξέταση εναλλακτικών στρατηγικών, ανάλυση κρίσιμων προβλημάτων και την προετοιμασία προσέλκυσης επενδυτών. Η δεύτερη και κρισιμότερη φάση περιλαμβάνει την υποστήριξη του διαγωνισμού και την υπογραφή της σύμβασης και περιλαμβάνει ζητήματα όπως η νομική και τεχνική υποστήριξη, η οριστικοποίηση της Σύμβασης κ.α.