Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο ΜAN TGX o τίτλος για το «Φορτηγό της Χρονιάς»

2.536 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2018)

Το MAN TGX μόλις ψηφίστηκε ως το «Φορτηγό της Χρονιάς» στα περίφημα βραβεία Motor Transport Awards 2018.

Τα βραβεία αυτά γιορτάζουν τα επιτεύγματα της βιομηχανίας και αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία, την καινοτομία, τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την αποτελεσματικότητα. Για 32 χρόνια, τα Motor Transport Awards έχουν θεωρηθεί ως σημείο αναφοράς μεταξύ των επιχειρηματιών του στόλου των οδικών μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου, των κατασκευαστών οχημάτων και άλλων καινοτόμων προσώπων. Θεωρούνται ευρέως ως τα «Όσκαρ» της βιομηχανίας και κρίνονται από μια ανεξάρτητη ομάδα ειδικών.

Ο  Steve Hobson, συντάκτης του Μοtor Transport δήλωσε: «Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εξαιρετικά πεπειραμένους επαγγελματίες του κλάδου, ξεχώρισε το MAN TGX για την υψηλή απόδοση, το χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, τα εξαιρετικά ανταλλακτικά και την υποστήριξη των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω ενός πολύ εστιασμένου δικτύου αντιπροσώπων , καθώς και για τα υψηλά επίπεδα άνεσης του οδηγού. Αυτά είναι όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν πραγματική διαφορά για τους οδηγούς φορτηγών».

 
Ο Thomas Hemmerich, Διευθύνων Σύμβουλος της MAN Truck & Bus UK, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που δέχομαι αυτό το βραβείο και το βλέπω σαν μια πραγματική ένδειξη ότι το MAN TGX, το Δίκτυο Αντιπροσώπων μας και τα πακέτα που προσφέρουμε είναι ακριβώς αυτά που απαιτεί η αγορά. Στη MAN, είμαστε υπερήφανοι για την παροχή στους πελάτες μας μιας σειράς οχημάτων που είναι οικονομικά αποδοτικά, τεχνολογικά προηγμένα, ασφαλή και ανθεκτικά, τα οποία υποστηρίζονται από μια σειρά από υπηρεσίες πελατών που προσφέρουν πραγματικά οφέλη στις επιχειρήσεις.»

Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς της Βρετανίας στις υπηρεσίες τροφοδοσίας τροφίμων, κ. Fowler Welch, παρακολούθησε τα βραβεία και ο Nick Hay, διευθύνων σύμβουλος πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούω τα σχόλια των κριτών. Λειτουργούμε με στόλο 450 οχημάτων, 125 από τα οποία είναι MAN TGX και είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους, ιδιαίτερα όσον αφορά την οικονομία καυσίμου».