Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι οδηγοί – χρήστες της Ολυμπίας Οδού, θα μπορούν πλέον να καταβάλλουν τα κόμιστρα στους σταθμούς διοδίων και μέσω κάρτας (POS).

Σύστημα POS στα διόδια της Ολυμπίας Οδού

2.847 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2020)

Μέσω συναλλαγής με κάρτα θα μπορούν πλέον να εξοφλήσουν τα κόμιστρα διοδίων τα οχήματα σε όλους τους σταθμούς κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού. Διαβάστε σχετικά με τη διαδικασία…

Στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς – χρήστες του αυτοκινητόδρομου, η Ολυμπία Οδός ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμής με κάρτα (POS) σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των 5 μετωπικών και των 9 πλευρικών σταθμών διοδίων.
Η νέα αυτή υπηρεσία απλουστεύει και καθιστά σημαντικά πιο γρήγορη υη διαδικασία διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων.
Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:
  • Στη λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) ο χρήστης αγγίζει τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή την χρεωστική κάρτα του και περιμένει μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.
  • Εναλλακτικά, τοποθετεί την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογεί το PIN του.
  • Παράλληλα, θα συνεχίσουν να παρέχονται οι μέχρι πρότινος τρόποι πληρωμής στις εν λόγω λωρίδες που αφορούν την πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01 ευρώ, 0,02 ευρώ και 0,05 ευρώ), την πληρωμή με χαρτονομίσματα (των 5, 10 και 20 ευρώ) και την πληρωμή με Μότο-κάρτα για τους μοτοσικλετιστές.