Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα στρατιωτικά Unimog, Arocs και Zetros στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα στρατιωτικά Unimog, Arocs και Zetros στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς.

Τα Mercedes Arocs, Unimog & Zetros του στρατού!

11.668 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2021)

Η Mercedes-Benz Ελλάς φιλοξένησε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της τρία ειδικά διασκευασμένα φορτηγά οχήματα. Πρόκειται για τα άκρως σκληροτράχηλα Unimog, Arocs και Zetros που έχουν εξελιχθεί ειδικά για αμυντικούς σκοπούς και χρήση από τα διάφορα σώματα των ενόπλων δυνάμεων.

Τα Arocs, Unimog και Zetros ντύθηκαν στα χακί


O κλάδος των Μεταφορών δεν περιλαμβάνει μόνο τις πάσης φύσεως μεταφορές προϊόντων εντός ή εκτός των πόλεων αλλά σχετίζεται με πολλαπλές ακόμη, ιδιαίτερα περίπλοκες, χρήσεις που μεταξύ άλλων αφορούν ακόμη και στον τομέα των ενόπλων δυνάμεων και των επιχειρήσεων που αυτές πραγματοποιούν.

Η μεταφορά προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού σε αυτήν την περίπτωση, θέτει σημαντικές προκλήσεις στις εταιρείες κατασκευής οχημάτων, οι οποίες μεταξύ άλλων καλούνται, με τη βοήθεια εξειδικευμένων υπερκατασκευαστών με τους οποίους συνεργάζονται, να εξελίξουν λύσεις οι οποίες θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε υπέρτατες δοκιμασίες αντοχής και καταπόνησης.

Η Daimler Trucks είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις κορυφαίες σε παγκόσμιο επίπεδο, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο και το Auto Τρίτη Επαγγελματικά είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τρία από τα πιο αξιοσημείωτα οχήματα ειδικού σκοπού που έχει εξελίξει για τον κλάδο των ενόπλων δυνάμεων.

Απαντώντας λοιπόν στο κάλεσμα της Mercedes-Benz Ελλάς, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στις εγκαταστάσεις της τρεις άκρως δυναμικές και σκληροτράχηλες εκδόσεις των μοντέλων Arocs, Unimog και Zetros, οι οποίες έχουν εξελιχθεί βάσει κριτηρίων που ξεφεύγουν κατά πολύ από τα συνηθισμένα…

Arocs 1827AK 4x4 Euro 6: Προηγμένο τεχνολογικά σε όλους τους τομείς

Unimog U5023 DK Euro 6: Επαναπροσδιορίζοντας τα όρια

Zetros 042A 4x4 Euro 3: Θέτοντας νέα πρότυπα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »