Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο Vanette που η Toyota θα λανσάρει στην ΕΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο PSA θα φέρει την ονομασία «Proace City».

Τέλος Απριλίου το νέο «Proace City»!

3.325 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα και το όνομα του νέου Vanette της που αναμένεται να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του προς το τέλος του Απριλίου.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, η Toyota αναμένεται να προσθέσει έναν ακόμη εκπρόσωπο στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων που προς το παρόν περιλαμβάνει το YarisVan (Mini-Vanette), Proace (Μεσαία Vans) και Hilux (Pick-Up).
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα, το νέο αυτό μοντέλο θα αφορά στην κατηγορία των Vanettes, μια ιδιαίτερα εμπορική κατηγορία τόσο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (μερίδιο αγοράς της τάξης του 35% επί του συνόλου των πωλήσεων), όσο και στην ελληνική αγορά (μερίδιο 26,48% για το 1ο 2μηνο του 2019).
Το νέο Vanette της Toyota θα μοιράζεται το αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του με τους αντίστοιχους εκπροσώπους των εταιρειών που απαρτίζουν τον Όμιλο PSA (Citroen Berlingo, Peugeot Partner και Opel Combo) ενώ, σύμφωνα με την πρώτη πληροφορία για αυτό που δημοσιοποίησε η Toyota είναι πως θα ονομάζεται «Proace City».
Περισσότερα στις 30 Απριλίου όταν και το νέο Toyota Proace City Vanette θα πραγματοποιήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (30/4 – 2/5).