Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δείτε πώς το Ford Focus Active από ένα οικογενειακό crossover μετατρέπεται από τον X-Tomi σε ένα μονοκάμπινο Pick-Up.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε πώς το Ford Focus Active από ένα οικογενειακό crossover μετατρέπεται από τον X-Tomi σε ένα μονοκάμπινο Pick-Up.

Το Ford Focus γίνεται Pick-Up!

8.403 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2022)

Όταν η φαντασία συναντά τις ψηφιακές δεξιότητες, ακόμα και το Ford Focus μπορεί να μεταμορφωθεί σε Pick-Up ή ένα οικογενειακό SUV, όπως το Suzuki S-Cross, να αποκτήσει ξαφνικά μια καρότσα.

Δύο Pick-Up εκδόσεις σε δημοφιλή ΙΧ

 
Ο γνωστός «μάγος» των ψηφιακών «X-Tomi Design» ξαναχτυπά, μετατρέποντας τούτη τη φορά δύο δημοφιλή επιβατικά αυτοκίνητα σε μονοκάμπινα Pick-Up, τα οποία αν και δεν πρόκειται να τα δούμε ποτέ στον δρόμο, έχει ενδιαφέρον να τα οραματιζόμαστε.
 
Καταρχάς, το πρόσφατα ανανεωμένο Focus -του οποίου η πλατφόρμα χρησιμοποιείται σε μία σειρά μοντέλων στην άλλη όχθη του Ατλαντικού- μετατράπηκε από τον X-Tomi Design σε ένα αγροτικό όχημα, το οποίο δίχως αμφιβολία θα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές σε αγορές όπως αυτή της Αυστραλίας.
 
Βάση για την ψηφιακή δημιουργία του Ford Focus Pick-Up, αποτέλεσε η έκδοση εξοπλισμού «Active», η οποία προσδίδει στο όχημα έναν crossover χαρακτήρα, χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και στα πλαστικά προστατευτικά του αμαξώματος.
 
Το επόμενο μοντέλο που …δεν πρόκειται να υπάρξει, είναι η Pick-Up μετατροπή του Suzuki S-Cross, με τον X-Tomi Design να μη χάνει την ευκαιρία να δημιουργήσει τη δική του πρόταση πάνω στο ιαπωνικό μικρομεσαίο SUV, το οποίο μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε στην 3η του γενιά, φέροντας νέα εμφάνιση, μικρές αλλαγές στην καμπίνα, πιο πλούσιο εξοπλισμό και τον γνωστό ήπια υβριδικό 1.400άρη κινητήρα των 129 ίππων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »