Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δείτε πώς το νέο Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε 4 Pick-Up του ομίλου Volkswagen, με τη φαντασία του δημιουργού να φτάνει μέχρι και τη Bentley!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε πώς το νέο Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε 4 Pick-Up του ομίλου Volkswagen, με τη φαντασία του δημιουργού να φτάνει μέχρι και τη Bentley!

Το νέο Ford Ranger ως 4 Pick-Up του Ομίλου VW

3.730 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Αφού το επόμενο VW Amarok θα στηριχθεί στο νέο Ford Ranger, γιατί να μη γίνει το ίδιο και με τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου; Δείτε πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν, λοιπόν, τα Pick-Up των Seat, Skoda και Audi και αν αυτό δε σας φτάνει, πάρτε με γερή δόση πολυτέλειας με το «αγροτικό» της Bentley!

H Bentley και το Pick-Up του Λόρδου!

 
Οι τακτικοί αναγνώστες μας θα γνωρίζετε ήδη πως οι όμιλοι Ford και Volkswagen συνεργάζονται στενά στα επαγγελματικά οχήματα, με τη μεταξύ τους συμφωνία να περιλαμβάνει τρία «κοινά» μοντέλα.
 
Το πρώτο από αυτά το είδαμε ήδη και αφορά στο νέο Ford Tourneo Connect, το οποίο αποτελεί μια παραλλαγή του πέμπτης γενιάς VW Caddy. Η 2η πράξη του έργου πρόκειται να ολοκληρωθεί του χρόνου, όταν θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Amarok στηριζόμενο στο ολοκαίνουργιο Ford Ranger. Το τρίτο μοντέλο θα το εξελίξει η Ford για αμφότερες τις εταιρείες και πρόκειται για ένα νέο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα με ωφέλιμο ενός τόνου, κατά πάσα πιθανότητα στην κατηγορία των Μεσαίων Vans.
 

Το Pick-Up του Λόρδου

Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνέχεια των νέων προωθητικών σκίτσων του επόμενου Amarok που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Volkswagen, ο ψηφιακός εξπέρ που εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Theo throttle», άφησε τη φαντασία και τις δεξιότητές του ελεύθερες, δημιουργώντας με βάση το νέο Ford Ranger τα αντίστοιχα Pick-Up του Ομίλου Volkswagen.
 

Μάλιστα, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής δεν έπεσε στην «παγίδα» να δημιουργήσει αυτό που θα γίνει στα αλήθεια, αλλά προτίμησε να φτιάξει με την ψηφιακή του πένα αυτά που λογικά δε θα δούμε ποτέ. Με άλλα λόγια, δεν κατασκεύασε ψηφιακά το επόμενο VW Amarok, αλλά αντιθέτως σβήνοντας και γράφοντας, τοποθέτησε στη μάσκα του νέου Ford Ranger αυτές των Seat, Skoda και Audi, δημιουργώντας τρία pick-up.
 
Μάλιστα, επειδή η Audi προφανώς δεν είναι αρκετά premium, o το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό «theottle» έφτιαξε το απόλυτα πολυτελές pick-up, αυτό που θα ήθελε κάθε Λόρδος της Μ. Βρετανίας για να επιδοθεί στο αγαπημένο του κυνήγι της αλεπούς. Τι δημιούργησε ο «αθεόφοβος»; Μα φυσικά το Pick-Up της Bentley, θέλει και ερώτημα;
 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς προέκυψαν τα 4 αυτά Pick-Up:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε