Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
To νέο Ruiqi 7 αποτελεί την κινέζικη εκδοχή του Navara από την κοινοπραξία Zhengzhou Nissan που ιδρύθηκε το 1993.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο Ruiqi 7 αποτελεί την κινέζικη εκδοχή του Navara από την κοινοπραξία Zhengzhou Nissan που ιδρύθηκε το 1993.

Το πολυτελές Nissan Navara της Κίνας

9.135 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2022)

Μπορεί το Nissan Navara να σταμάτησε στην Ευρώπη, ωστόσο στην Κίνα συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του. Με μια λεπτομέρεια: μεταμορφώνεται από την κοινοπραξία Zhengzhou Nissan στο Ruiqi 7, ένα Pick-Up με εντυπωσιακό, premium εσωτερικό.

Με σαλόνι μούρλια το Nissan Navara στην Κίνα!

  • Rebadged εκδοχή από την κοινοπραξία Zhengzhou Nissan
  • Με στιλιστικές πινελιές στο αμάξωμα
  • Με εντυπωσιακό, premium εσωτερικό
  • Λανσάρισμα στο προσεχές διάστημα
 
«Ruiqi 7» ονομάζεται το νέο pick-up που δημιούργησε η κοινοπραξία Zhengzhou Nissan (ΖΝΑ) ειδικά για την αγορά της Κίνας. Το νέο μοντέλο στηρίζεται στο απερχόμενο Ruiqi 6 και ουσιαστικά αποτελεί μια διαφορετική εκδοχή του Nissan Navara. Θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση του Πεκίνου και θα πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο τον προσεχή μήνα.
 
Τη συγγένεια του Ruiqi 7 με το Navara μαρτυρά κυρίως η εμπρόσθια όψη του, αν και οι Κινέζοι κατάφεραν τελικά να διαφοροποιηθούν, τοποθετώντας μια ξεχωριστή γρίλια μάσκας, η οποία διαθέτει μαύρο φινίρισμα και ασημί πλαίσιο. Τα φωτιστικά σώματα φέρουν φώτα ημέρας LED, ενώ το παρών δίνουν και οι μικροί προβολείς ομίχλης. Πανομοιότυπο είναι το προφίλ του οχήματος με αυτό του Nissan Navara.


Πολυτελές και καλαίσθητο το σαλόνι του Ruiqi 7.

Πολυτελές και καλαίσθητο το σαλόνι του Ruiqi 7.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η καμπίνα κάνει τη διαφορά

Εκεί που η εικόνα του Ruiqi 7 είναι εντελώς διαφοροποιημένη είναι στο εσωτερικό του, το οποίο αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη μη θυμίζοντας σε τίποτα το «γερασμένο» σαλόνι του Navara, το οποίο υπενθυμίζεται πως έχει σταματήσει να παράγεται (και να διατίθεται) στην Ευρώπη.
 
Συνολικά η καμπίνα είναι πιο μοντέρνα και δείχνει πιο πολυτελής. Ξεχωρίζει η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο κέντρο του ταμπλό, η οποία μοιάζει σαν να αιωρείται, ενώ εντύπωση προκαλεί και το τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα (flat-bottomed), όπως και ο επιλογέας ταχυτήτων.
 
Επιπλέον, ο σχεδιασμός του ταμπλό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός χάρη στα γεωμετρικά μοτίβα που βρίσκονται παντού. Αυτό που κάνει την καμπίνα να ξεχωρίζει περισσότερο είναι η δίχρωμη κρεμ και καφέ δερμάτινη επένδυση. Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την απομακρυσμένη εκκίνηση και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα 8 κατευθύνσεων για τον οδηγό.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις

Σημειώνεται, πως το Ruiqi 7 θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης και diesel, με τον τελευταίο να αποτελεί ένα turbo σύνολο χωρητικότητας 2,3 λτ., το οποίο αποδίδει 166 hp ισχύος και 420 Nm ροπής. Το κινέζικο Pick-Up θα προσφέρεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »