Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με το ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών η μείωση των τιμών μεγαλώνει, όσο αυξάνεται ο αριθμός διελεύσεων μέσα σε ένα ημερολογιακό μήνα.

ΓΕΦΥΡΑ e-passφορτηγών: Πιο σύντομα, πιο άνετα, πιο οικονομικά

2.522 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2014)

Το «ΓΕΦΥΡΑ e-passφορτηγών» παρέχει πλέον τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διέλευσης σε μια άλλη μεγάλη κατηγορία οχημάτων τακτικώς διερχομένων από το στενό Ρίου –Αντιρρίου, όπως είναι τα φορτηγά όλων των κατηγοριών.

Το πέρασμα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στην ηλεκτρονική εποχή ξεκίνησε με το Γέφυρα E-PASS για Ι.Χ ήδη από το 2005.

Το
«ΓΕΦΥΡΑ e-passφορτηγών» παρέχει πλέον τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διέλευσης σε μια άλλη μεγάλη κατηγορία οχημάτων τακτικώς διερχομένων από το στενό Ρίου – Αντιρρίου, όπως είναι τα φορτηγά όλων των κατηγοριών.

Ηλεκτρονική διέλευση σημαίνει άνεση, οικονομία σε χρόνο και χρήμα ,καθώς και λιγότερη εξάτμιση διοξειδίου του άνθρακα (CO₂) από το «σταμάτα –ξεκίνα» στη λωρίδα διοδίων.

Η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε προχώρησε σε αυτή την καινοτομία, έπειτα από επιθυμία των πελατών της , η οποία εκφράστηκε κατά τη συνάντηση διαλόγου της εταιρείας με το κοινό της. Η κατανόηση υπήρξε αμοιβαία, αφού η παραχωρησιούχος της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» επιχειρεί μια σχέση εγγύτητας και διαλόγου με τον πολίτη-πελάτη.

Με τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών (εκτός των άλλων διελεύσεων με τις μειωμένες τιμές), η 5η διέλευση κάθε πεντάδας διελεύσεων κοστίζει μόλις 1¤.

Με τιμές, που μπορεί να είναι και μικρότερες από αυτές των φέρρυ-μπωτ, τα φορτηγά χρησιμοποιούν την Γέφυρα απολαμβάνοντας άνεση και συντόμευση χρόνου κερδίζοντας μέχρι και μία ώρα σε κάθε ταξίδι τους.

Η διέλευση από τη Γέφυρα πλέον κοστίζει πολύ λιγότερο με την χρήση του ηλεκτρονικού τρόπου πληρωμής ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών:

• Φορτηγά με δύο Αξονες: Μείωση μέχρι και 31,5%
(13,62 ¤ ανά διέλευση)

• Φορτηγά με τρείς Αξονες: Μείωση μέχρι και 57,4%
(13,62 ¤ ανά διέλευση)

• Φορτηγά με τέσσερις άξονες και πάνω: Μείωση μέχρι και 35,2%
(26,55 ¤ ανά διέλευση).

Χρήσιμες Πληροφορίες

• Με το ΓΕΦΥΡΑ e-pass φορτηγών η μείωση των τιμών μεγαλώνει, όσο αυξάνεται ο αριθμός διελεύσεων μέσα σε ένα ημερολογιακό μήνα.

• Η διέλευση από τον σταθμό διοδίων της Γέφυρας γίνεται από τις ειδικές λωρίδες ηλεκτρονικής πληρωμής e-pass για φορτηγά . Με αυτό τον τρόπο τα φορτηγά περνούνσύντομακαι άνετα αποφεύγοντας τις ουρές.

• Η εγγραφή στα συνδρομητικά προγράμματα και η παραχώρηση του ηλεκτρονικού πομποδέκτη e-Pass γίνεται δωρεάν, ενώ το ελάχιστο ποσό αρχικής πληρωμής (75,0 ¤ για τα φορτηγά με δύο και τρεις άξονες και 150,0 ¤ για τα φορτηγά με τέσσερις και πλέον άξονες) χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου για την πληρωμή μελλοντικών διελεύσεων.

• Ελάχιστο ποσό επαναφόρτισης: Για 2 & 3 άξονες: 40¤ -
Για 4 και πλέον άξονες: 80¤

• Αν ο λογαριασμός σας εμφανίζει υπόλοιπο, αυτό μεταφέρεται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

• Η ανανέωση του συνδρομητικού λογαριασμού γίνεται γρήγορα και άνετα από τις λωρίδες με εισπράκτορα όλο το 24ωρο.


Πληροφορίες - Εγγραφές
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας Ρίου - Αντίρριου
Τηλέφωνο: 26340 39010-011