Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο F-150 Pick-Up της Shelby αναμένεται τελικά να παραχθεί σε περίπου 500 κομμάτια και διακρίνεται για τον δυναμισμό του.

Οι πολλαπλές επεμβάσεις που έχουν δεχθεί τα μηχανικά μέρη και το αμάξωμα του εν λόγω Pick-Up…

… του επιτρέπουν να υποστηρίξει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα των 5,0λτ. που αποδίδει ισχύ 700 ίππων.

Αντίστοιχα, το Toyota Tundrasine είναι ένα «ξεχειλωμένο» Tundra με μήκος 8,1μ. και συνολικό απόβαρο 3.618 κιλών.

Εφοδιασμένο με συνολικά 8 πλευρικές πόρτες, το Tundrasine αποτελεί μια ιδιαίτερα δυναμική λιμουζίνα με…

… επίπεδο εξοπλισμού που δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής ως προς τις ανέσεις που προσφέρει!

Τα «θηρία» του SEMA Show 2015

1.922 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2015)

Η Έκθεση Αυτοκινήτου «SEMA» φιλοξενεί ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα οχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και για ακόμη μια φορά, τα… θηριώδη Pick-Up κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση από τον κανόνα που θέλει τους κατασκευαστές οχημάτων στις ΗΠΑ να… υπερβάλλουν σημαντικά με τις προτάσεις που –κατά καιρούς- παρουσιάζουν.

Παράλληλα, αν υπάρχει μια έκθεση όπου ακόμη και τα πιο υπερβολικά πρωτότυπα οχήματα δεν αποτελούν κάτι το πρωτόγνωρο, τότε αυτή είναι η SEMA που και φέτος λαμβάνει χώρα στο Las Vegas (3 – 6 Νοεμβρίου 2015).

Ας δούμε λοιπόν μαζί δύο από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα Pick-Up που συγκέντρωσαν –και όχι άδικα- τα φώτα της δημοσιότητας φέτος.

Shelby F-150 Pick-Up: 700 ίπποι και λίγοι είναι…

Η Shelby παρουσίασε σε συνεργασία με την εταιρεία εξελίξεων Tuscany Motor Co. Team ένα δυναμικό F-150 Pick-Up που διακρίνεται για την ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος του με χαρακτηριστικά στοιχεία τις ειδικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με τα ελαστικά BF Goodrich All-Terrain KO2.

Παράλληλα όμως, χωρίς να θέλουμε να αναφέρουμε πολλές λεπτομέρειες, κάτω, από το κάλυμμα του κινητήρα, εδράζεται ένα V8 μηχανικό σύνολο 5,0λτ. που αποδίδει ισχύ 700 ίππων.

Toyota Tundrasine: Ένα Pick-Up λιμουζίνα

Αυτό που… κάποτε ξεκίνησε ως ένα Toyota Tundra «1794 Edition» 4x4 CrewMax Pick-Up με έναν V8 κινητήρα 5,7λτ., τελικά… κατέληξε σε μια πολυτελή λιμουζίνα με οκτώ πόρτες και ένα ειδικό κρεβάτι(!) στο εσωτερικό του.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως το μήκος του αμαξώματος του «Tundrasine» σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Toyota Tundra έχει αυξηθεί κατά 2.291 χλστ. στα 8.105 χλστ. με το ύψος του να ανέρχεται στα 1.935 χλστ. και το πλάτος του στα 2.029 χλστ. αντίστοιχα. Παράλληλα το απόβαρο του έχει αυξηθεί κατά 1.037 κιλά στα 3.618 κιλά.

Σε ότι αφορά φυσικά στη σχεδίαση και τον εξοπλισμό του εσωτερικού, τα σχόλια περιττεύουν καθώς μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας τις σχετικές εικόνες.