Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταφορών, κατά τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, δεν θα ισχύσει «δώρο» στα κόμιστρα των ΤΑΧΙ.

Χωρίς δώρο τα ΤΑΧΙ φέτος!

2.555 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2016)

Με σχετική ανακοίνωση του, το υπουργείο Μεταφορών αναφέρει πως για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων 2016 δεν θα χορηγηθεί οικονομική ενίσχυση στον κλάδο των ΤΑΧΙ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Τμήματος Αστικών Μεταφορών, της Διεύθυνσης Επιβατικών Μεταφορών, της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών του υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, με αριθμό πρωτοκόλλου Α 81196-54876, με τίτλο «Πληροφορίες περί κομίστρου Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης – ΤΑΞΙ (Ε.Δ.Χ. – ΤΑΞΙ) αυτοκινήτων», σχετικής με το έγγραφο 1137/06-12-2016 της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων), αναφέρονται τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων 2016 δε θα χορηγηθεί στους οδηγούς Επιβατηγών Δημοσίας Χρήσης – ΤΑΞΙ (Ε.Δ.Χ. – ΤΑΞΙ) αυτοκινήτων οικονομική ενίσχυση και συνεπώς, το κόμιστρο κάθε διαδρομής Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτου, δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα».