Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους ενδιαφερόμενους

9.468 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Για μια ακόμη χρονιά, τα Pick-Up ήταν η κορυφαία σε πωλήσεις υποκατηγορία ελαφρών επαγγελματικών στην Ελλάδα, προσφέροντας λύσεις σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Ας δούμε τους πρωταγωνιστές τους.

Τα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up θα μπορούσαμε να πούμε πως ανέκαθεν… γοήτευαν τους έλληνες επαγγελματίες και κυρίως, τους αγρότες που είχαν την δυνατότητα να συνδυάσουν σε ένα όχημα τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και την ικανότητα κίνησης εκτός δρόμους δρόμου, με ένα φιλόξενο εσωτερικό για έως και πέντε επιβάτες.
Ωστόσο, η εξέλιξη των εκπροσώπων της κατηγορίας των Pick-Up κατά τη διάρκεια της τελευταίας 15ετίας είναι ραγδαία και πλέον τα έχει οδηγήσει σε τέτοιο επίπεδο που μπορούν να ανταγωνιστούν χωρίς πρόβλημα ακόμη και τα οχήματα της κατηγορίας των SUV  σε ότι αφορά στις ανέσεις και την ασφάλεια που προσφέρουν στο εσωτερικό τους. Παράλληλα όμως, δεν έχουν απολέσει στο ελάχιστο τις εξαιρετικές δυνατότητες κίνησης εντός και εκτός δρόμου, το αντίθετο μάλιστα, ενώ προσφέρουν και τη δυνατότητα υποστήριξης φορτίων με βάρος ακόμη και αρκετά άνω του εντός τόνου.
Σε ότι αφορά στα αποτελέσματα της ελληνικής αγοράς, το δημοφιλέστερο Pick-Up για το 2017 ήταν για ακόμη μια χρονιά το Toyota Hilux (με σημαντική μάλιστα αύξηση πωλήσεων) παρά τον έντονο ανταγωνισμό που είχε καθΆ όλη τη διάρκεια της χρονιάς από μοντέλα όπως το Ford Ranger, το Nissan Navara, το Isuzu D-Max και το Mitsubishi L200 που συμπλήρωσαν και την κορυφαία σε πωλήσεις 5άδα μοντέλων στην κατηγορία.