Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στο συνεργείο ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ οι επαγγελματίες οδηγοί θα βρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές

Στο συνεργείο ΜΠΑΤΣΙΚΑΣ οι επαγγελματίες οδηγοί θα βρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και ανταλλακτικά σε ανταγωνιστικές τιμές

Φανοποιία, επισκευές & Ανταλλακτικά φορτηγών: 3 σε 1 στην Μπατσίκας!

81.045 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2024)

Το Batsikas Shop:
- Έχει εμπειρία 50 χρόνων στον χώρο του φορτηγού
- Ειδικεύεται στην φανοποιία όλων των ευρωπαϊκών φορτηγών
- Διαθέτει τζογόμετρο, για έλεγχο & συντήρηση αναρτήσεων και τιμονιού
- Διαθέτει και ανταλλακτικά, για τοποθέτηση ή πώληση (ποδάρια, άξονες, κτλ).

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Για τον επαγγελματία οδηγό το φορτηγό του είναι ιδιαίτερα πολύτιμο. Είναι το «εργαλείο» το οποίο χρησιμοποιεί για να κάνει όλες τις παραδόσεις του και, τελικά, να βιοποριστεί. Είναι σημαντικό επομένως για τον οδηγό το όχημά του να είναι άμεσα λειτουργικό και ασφαλές, για αυτό και ψάχνει συνεργεία τα οποία θα μπορούν να του προσφέρουν οικονομικές λύσεις στις ανάγκες του οχήματός του, γρήγορα και με σιγουριά.
 
«Batsikas Shop»

Το συνεργείο Μπατσίκας με πολυετή εμπειρία άνω των 50 χρόνων, απευθύνεται σε οδηγούς φορτηγού και νταλίκας, οι οποίοι ψάχνουν κορυφαία ποιότητα service σε ανταγωνιστικές τιμές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα. 
 
Ειδικεύεται στην φανοποιία όλων των ευρωπαϊκών φορτηγών, με μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, τα οποία είναι ικανά να καλύψουν κάθε ανάγκη σε ό,τι αφορά τα πλαστικά του φορτηγού. Μάλιστα, το 2019 ιδρύθηκε και νέο τμήμα φανοποιίας και ως αποτέλεσμα, τα προβλήματα επιλύονται γρήγορα και αποτελεσματικά. Με αυτόν τον τρόπο, ο επαγγελματίας οδηγός απαλλάσσεται από το άγχος ότι θα «μείνει» χωρίς όχημα για πολύ καιρό ενώ μπορεί να είναι σίγουρος ότι δε θα γίνουν «εκπτώσεις» στη ποιότητα των εργασιών.

Στον χώρο τους θα βρείτε ευρεία γκάμα ανταλλακτικών προς πώληση ή/και προς τοποθέτηση, όπως πέταλα, μύλους, κούτσουρα, τιμόνια καρότσας, ποδαρικά, κοτσαδόρους, άξονες, ζυγαριές και μπράτσα ζαμφόρ. Παρέχουν επίσης υπηρεσίες για:

  • Είδη φανοποιίας
  • Έλεγχο ΚΤΕΟ
  • Ευθυγράμμιση
  • Αναρτήσεις
  • Πέταλα
  • Είδη νταλίκας
  • Εξατμίσεις
  • Αμορτισέρ
  • Συστήματα διεύθυνσης

Το συνεργείο διαθέτει επίσης και τζογόμετρο, πραγματοποιώντας έτσι τον απαιτούμενο έλεγχο των αρθρώσεων στις αναρτήσεις του φορτηγού. Με αυτόν τον τρόπο εντοπίζονται τυχόν φθορές και προγραμματίζεται η άμεση επισκευή τους, ώστε το φορτηγό να παραμένει ασφαλές στον δρόμο και λειτουργικό.