Παρουσίαση

Λεωφορεία
MAN «EBSF» Bus Transport Program
Η εξέλιξη των αστικών συγκοινωνιών
Διαβάστηκε από 7383 αναγνώστες
Η MAN Truck & Bus AG συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα "EBSF" που αφορά στην έρευνα και ανάπτυξη λύσεων, οι οποίες θα βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα αστικά λεωφορεία. Ένα ειδικά διασκευασμένο αρθρωτό MAN Lion΄s City GL πραγματοποιεί πιλοτικά δρομολόγια σε πραγματικές συνθήκες στη Βουδαπέστη και τα αποτελέσματα της χρήσης του θα συμβάλλουν σημαντικά στη διαμόρφωση των αστικών συγκοινωνιών του μέλλοντος.
Στο πλαίσιο του προγράμματος EBSF, η MAN έχει παραχωρήσει ένα ειδικά διασκευασμένο αρθρωτό Lion’s City GL στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών της Βουδαπέστης.
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος EBSF, η MAN έχει παραχωρήσει ένα ειδικά διασκευασμένο Lion’s City GL στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών της Ουγγαρίας προκειμένου να αναπτυχθούν νέες λύσεις που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών που τα αστικά λεωφορεία παρέχουν στο επιβατικό κοινό μιας μεγαλούπολης.
Με συνολικό μήκος αμαξώματος που ανέρχεται στα 18,75 μ., το αρθρωτό MAN Lion’s City GL έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μεταφορά όσο το δυνατόν περισσότερων επιβατών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη μείωση του απαιτούμενου χρόνου επιβίβασης/ αποβίβασης τους στις στάσεις.
Σε αντίθεση με τα συμβατικά αρθρωτά λεωφορεία που φέρουν 3- 4 πλευρικές θύρες, το Lion’s City GL εφοδιάζεται με πέντε διπλές εισόδους με εξαιρετικά χαμηλό κατώφλι. Παράλληλα, στο εσωτερικό του, η διάταξη των καθισμάτων είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς μεγάλου αριθμού επιβατών καθώς η αναλογία όρθιων/ καθήμενων μπορεί και μεταβάλλεται, ενώ παράλληλα έχουν προβλεφθεί θέσεις και για αμαξίδια ΑΜΕΑ.

 
 MAN «EBSF» Bus Transport Program
Ένα ξεχωριστό αστικό λεωφορείο
Το πείραμα της… Βουδαπέστης
Kινητήρας EEV με ισχύ 320 ίππων
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «EBSF»
Το MAN Lion’s City GL σε αριθμούς