Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι προσφορές After-Sales στα βαρέα επαγγελματικά

8.762 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2011)

Κορυφαίες υπηρεσίες μετά την πώληση
Η υποστήριξη ενός επαγγελματικού οχήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, 24ώρες και 365 ημέρες ανά έτος, αποτελεί μια από τις βασικές προϋποθέσεις του δικτύου after-sales όλων των εταιρειών. Ωστόσο, στις σελίδες που ακολουθούν, σας παρουσιάζουμε και αρκετές ακόμα εξεζητημένες ή μη, μόνιμες ή εποχιακές υπηρεσίες και προϊόντα που έρχονται να προσφέρουν σημαντικές λύσεις στον επαγγελματία.

Ένα επαγγελματικό όχημα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, επιβάλλεται να αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Προκειμένου να καταστεί αυτό δυνατόν, ο ιδιοκτήτης του οφείλει να πληροί τις προδιαγραφές που έχει ορίσει ο κατασκευαστής, τόσο ως προς τη χρήση του, όσο και προς τη συντήρηση του.
Με αυτά ως δεδομένα, το «μπαλάκι» περνάει πλέον στα χέρια των ελληνικών αντιπροσωπειών και του δικτύου των εξουσιοδοτημένων συνεργατών τους, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα στις απαιτήσεις του πελάτη τους και να λύσουν άμεσα, με το μικρότερο δυνατόν κόστος, τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν στο όχημα τους.
Όπως αναφέρουμε και στο εισαγωγικό, η παροχή 24ωρης τεχνικής βοήθειας, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αποτελεί, λίγο ως πολύ, μια από τις παροχές που προσφέρει η πλειοψηφία των εταιρειών.
Πέραν όμως αυτής, αξίζει να προσθέσουμε και σημαντικές εκπτώσεις σε καινούργια ή ανακατασκευασμένα –γνήσια- ανταλλακτικά καθώς και στις εργασίες συντήρησης που προσφέρονται από το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της κάθε εταιρείας.
Παράλληλα, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ειδικές «ServiceCards» που αντικαθιστούν τα μετρητά στις συναλλαγές του πελάτη με την εταιρεία, ενώ αρκετές ακόμα αναλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εκπαίδευση των οδηγών μιας επιχείρησης σε θέματα που άπτονται της οικονομικής οδήγησης, με στόχο τη μείωση, τόσο του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης, όσο και της φθοράς των μηχανικών μερών του οχήματος.
Στις σελίδες που ακολουθούν, το Auto Τρίτη Επαγγελματικά συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες προσφορές που προσφέρουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες και το επίσημο δίκτυο τους στον κλάδο του after-sales για τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα.