Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Scania

8.767 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2011)

Πολλαπλές και ιδιαίτερα συμφέρουσες είναι οι υπηρεσίες μετά την πώληση που προσφέρει και η ελληνική αντιπροσωπεία της Scania στους πελάτες της.
Σε ότι αφορά στα ανταλλακτικά πέραν των γνήσιων, η Scania παρέχει και ανακατασκευασμένα από τις γραμμές παραγωγής της εταιρείας (π.χ. μπεκ ψεκασμού, κυλινδροκεφαλές, ψυγεία, δίσκους, πλατό κ.ά.) σε ανταγωνιστικές τιμές που ενίοτε ανέρχονται και στο 1/3 της τιμής εντός καινούργιου. Ο κατάλογος ανταλλακτικών της Scania περιλαμβάνει περισσότερους από 65.000 κωδικούς προϊόντων εκ των οποίων, τα 5.000 πιο συχνά απαραίτητα ανταλλακτικά είναι πάντα διαθέσιμα στον τοπικό αντιπρόσωπο ενώ ακόμα και τα πιο ασυνήθιστα μπορούν να παραδοθούν εντός 24 ωρών.

Σέρβις και επισκευές
Με περισσότερους από 1.500 εξουσιοδοτημένους επισκευαστές σε 90 χώρες, η Scania παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής στους πελάτες της, ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το πρόγραμμα Scania Assistance που αφορά σε οδική βοήθεια επιτόπου για τα ακινητοποιημένα οχήματα.
Επιπρόσθετα τα «Συμβόλαια Συντήρησης και Επισκευής» που η Scania προσφέρει στους πελάτες της καθώς και τα υπερσύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα της, συμβάλλουν στην άμεση και με το μικρότερο δυνατό κόστος, επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο όχημα της σουηδικής εταιρείας (φορτηγό ή λεωφορείο).