Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέχρι το τέλος του έτους, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ προσφέρει εκπτώσεις 10% στα ανταλλακτικά, για τη συντήρηση ή επισκευή των φορτηγών και λεωφορείων της Isuzu.

    Isuzu

    8.766 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2011)

    Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημος αντιπρόσωπος της Isuzu στην ελληνική αγορά, προσφέρει κατά καιρούς σημαντικές προσφορές και στον κλάδο του after-sales για τους κατόχους των φορτηγών και λεωφορείων της.
    Στην παρούσα φάση, έχει ανακοινώσει πως, για τα τακτικά service και τις επισκευές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2011, στο κεντρικό συνεργείο της εταιρείας (ΣΕΜΚΑ ΕΠΕ), προσφέρεται έκπτωση στα ανταλλακτικά της τάξης του 10%.
    Παράλληλα, χάρη στη μόνιμη συνεργασία της ελληνική αντιπροσωπείας με τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ «Autovision» στη λεωφόρο Θηβών, οι κάτοχοι ενός επαγγελματικού οχήματος της Isuzu μπορούν να το παραδώσουν στο συνεργείο της ΣΕΜΚΑ ΕΠΕ το πρωί και να το παραλάβουν την ίδια ημέρα (με διεκπεραιωμένες τις διαδικασίες ΚΤΕΟ) έχοντας επωφεληθεί με έκπτωση 10%, τόσο στα ανταλλακτικά, όσο και στο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου.
    Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ είναι σε θέση να προσφέρει και «Συμβόλαια Συντήρησης & Επισκευών» στους πελάτες της. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάτοχος ενός επαγγελματικού οχήματος της Isuzu, είναι σε θέση να γνωρίζει εκ των προτέρων το κόστος κάθε χιλιόμετρου που διανύει.