Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πέραν της πληρέστατης γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ για το φορτηγό και τη ρυμούλκα…

… η DAF προσφέρει μέσω του προγράμματος ITS, πανελλαδική και πανευρωπαϊκή τεχνική υποστήριξη 24 ώρες και 365 ημέρες το χρόνο.

DAF

8.765 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2011)

Ορισμένες αρκετά ενδιαφέρουσες προσφορές after-sales παρέχει στην παρούσα φάση η ελληνική αντιπροσωπεία της DAF.

¶τοκες δόσεις αποπληρωμής
Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες κάποιου από τα αξιόπιστα φορτηγά της ολλανδικής βιομηχανίας, έχουν την δυνατότητα να αποπληρώσουν τις εργασίες σέρβις ή και τα ανταλλακτικά που απαιτεί το όχημα τους σε έως και 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις. Η εν λόγω προσφορά, ισχύει για όλες τις προσωπικές και εταιρικές πιστωτικές κάρτες.

Engine Idler Shutdown με 99 ευρώ
Η Panergon AE προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις των LF, CF και XF τη δυνατότητα τοποθέτησης του νέου λογισμικού «Engine Idler Shutdown» που συμβάλλει στην αποφυγή της άσκοπης κατανάλωσης καυσίμου όταν το όχημα είναι στάσιμο ή όταν ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί.
Με κόστος 99 ευρώ, ένα φορτηγό μπορεί να αποκτήσει σύστημα Start/Stop για τον κινητήρα του σε ελάχιστο χρόνο. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως, μέσω του διεθνούς δικτύου τεχνικής εξυπηρέτησης «ITS» (International Truck Service) της DAF Trucks NV, η Panergon AE προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη, 24ώρες, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε στην Ελλάδα αλλά και για οποιαδήποτε περιοχή της Ευρώπης.