Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα νέα Range T θα προσφέρονται με μεικτό βάρος από 18t. – 60t. ως τράκτορες ή πλαίσια και με τις κορυφαίες (σε διαστάσεις και πολυτέλεια) καμπίνες της γκάμας.

Η σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου είναι απέριττη και επιβλητική, ενώ τα υλικά είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Τα έως και δύο κρεβάτια προσφέρουν εξαιρετικό επίπεδο άνεσης, ενώ…

… τα καθίσματα έχουν εξελιχθεί για λογαριασμό της Renault Trucks από τη Recaro.

Στο πλευρικό τμήμα της καμπίνας υπάρχουν διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι που είναι προσβάσιμοι και από το εσωτερικό.

Τα νέα Range T για τις διεθνείς μεταφορές

10.970 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2013)

Κ ατά τη δημιουργία της νέας γκάμας «Range T» για τις διεθνείς ή εθνικές μεταφορές, η Renault Trucks επιχειρεί να συνδυάσει την αποδοτικότητα και την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου του Premium Long Distance με την άνεση και την πολυτέλεια του Magnum. 
Η εξαιρετική αεροδυναμική της νέας καμπίνας (η οποία έχει εξελιχθεί σε αεροδυναμική σήραγγα) και οι νέοι αποδοτικοί Euro6 κινητήρες επιφέρουν τη μείωση της μέσης κατανάλωσης κατά 5% περίπου, την ίδια στιγμή που τα εν λόγω οχήματα μπορούν να εφοδιαστούν με δεξαμενές καυσίμου χωρητικότητας έως και 1.475 λτ. 
Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό της καμπίνας, με πλάτος 2,5μ., προσφέρει εξαιρετικά μεγάλους χώρους, ενώ πέραν των εκδόσεων με εντελώς επίπεδο δάπεδο, στις υπόλοιπες εκδόσεις, το κάλυμμα του κινητήρα έχει ύψος μόλις 20 εκ. 
Τα καθίσματα όλων των νέων φορτηγών της Renault Trucks έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, τη Recaro, ενώ ο πίνακας οργάνων περιλαμβάνει μια –κορυφαίων διαστάσεων- έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, όπου προβάλλονται πολλαπλές ενδείξεις για τις διάφορες λειτουργίες του οχήματος. 
Αναφορικά με τα έως και δύο κρεβάτια που μπορεί να φιλοξενήσει η κορυφαία καμπίνα «High Sleeper Cab», το κάτω εξ αυτών μπορεί να επεκταθεί σε πλάτος έως και στα 800 χλστ., ενώ το πάνω μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθηκευτικός χώρος. Το νέο αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων Optidriver περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, ενώ στα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος κάτω από όλες τις συνθήκες, περιλαμβάνονται στοιχεία όπως τα Lane Departure Warning, Adaptive Cruise Control, Frontal Collision Warning, Hill Start Aid, Electronic Traction Control κ.ά. 
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως, τα νέα Range T της Renault Trucks θα προσφέρονται ως τράκτορες ή πλαίσια φορτηγών, σε εκδόσεις 4x2 – 6x2 και μεικτό βάρος από 18t. – 60t. (βάρος συρμού).