Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι περιορισμένες διαστάσεις και η εξαιρετική ευελιξία αναμένεται να αποτελέσουν εκ νέου τα δυνατά στοιχεία της γκάμας των ελαφρών φορτηγών της Renault Trucks.

Σύντομα, η Renault Trucks αναμένεται να λανσάρει και μια νέα σειρά οχημάτων στη γκάμα των Range D με την ονομασία «D Access» (18t. – 26t.) που διακρίνονται για την ιδιαίτερη μικρή απόσταση του δαπέδου της καμπίνας από το έδαφος.

Ο εξαιρετικός σε θέματα εργονομίας και άνεσης, εσωτερικός διάκοσμος των οχημάτων της σειράς Range D, διακρίνεται για την κομψή σχεδίαση και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Στοιχεία όπως η μετατόπιση της κολόνας του τιμονιού σε εντελώς κάθετη θέση…

… αλλά και οι γυάλινες επιφάνειες στο κάτω μέρος των θυρών, αναβαθμίζουν σημαντικά την ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό του οχήματος αλλά και το περιμετρικό οπτικό πεδίου του οδηγού.

Τα νέα Range D για τις διανομές όλων των τύπων

10.972 Επισκέψεις στο άρθρο (19/8/2013)

Σε ό,τι αφορά στις διανομές προϊόντων όλων των τύπων (από ενδοαστικές έως και υπεραστικές), η Renault Trucks έχει εξελίξει μια νέα γκάμα οχημάτων που ουσιαστικά αποτελείται από τρία μοντέλα με διάφορες παραλλαγές για έκαστο. 
Η πρώτη επιλογή φέρει την ονομασία «D» και με έχει μεικτό βάρος από 10t. – 18t. Η δεύτερη ονομάζεται «D Wide» και θα προσφέρεται σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 16t. – 26t., ενώ η τρίτη ονομάζεται «D Access» και αφορά σε ένα όχημα με μεικτό βάρος από 18t. – 26t. που διακρίνεται για το ιδιαίτερα χαμηλό δάπεδο της καμπίνας του. 
Παράλληλα, σύντομα στη γκάμα θα προστεθούν και εκδόσεις του… αντικαταστάτη του Renault Maxity με μεικτό βάρος από 3,5t. – 7,5t. 
Βασικό χαρακτηριστικό όλων των οχημάτων της Range D είναι η εξαιρετική ευελιξία καθώς και το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως, ο προφυλακτήρας τους αποτελείται από τρία τμήματα προκειμένου να μειώνεται το κόστος επισκευής του, ενώ η ευκολία πρόσβασης και αποβίβασης από τη καμπίνα, είναι εξαιρετική σε όλες τις εκδόσεις. 
Παράλληλα, σε συνδυασμό με τους νέους κινητήρες τεχνολογίας Euro6, η γκάμα των Renault Range D προσφέρεται με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων στο βασικό εξοπλισμό, προκειμένου να διευκολύνεται σημαντικά το έργο του οδηγού κατά τη κίνηση εντός της πόλης. Σε συνδυασμό μάλιστα με το σύστημα Optifuel Infomax, η μέση κατανάλωση των εν λόγω οχημάτων μπορεί να μειωθεί έως και κατά 15% σε σχέση με τους προκατόχους τους. 
Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως, η Renault Trucks προσφέρει περισσότερες από 100 εκδόσεις οχημάτων στα Range D και εύκολη πρόσβαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις αυτών για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις υπερκατασκευές, προκειμένου να προσφέρει σημαντική μείωση του χρόνου αλλά και του κόστους δημιουργίας της κατάλληλης λύσης για τους πελάτες της. 
Στο εσωτερικό, η σχεδίαση είναι πλήρως ανανεωμένη, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας πληρέστατος, ενώ πολλαπλές είναι και οι έξυπνες λύσεις ως προς τους αποθηκευτικούς χώρους, παρά τις περιορισμένες διαστάσεις των καμπινών. 
Παράλληλα, η ευελιξία και η ευκολία στον χειρισμό τους αναμένεται να είναι εκ νέου από τα προτερήματα των ελαφρών φορτηγών της γαλλικής εταιρείας.