Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι Single Cab εκδόσεις του Toyota Hilux προσφέρουν το μέγιστο μήκος για τον χώρο φόρτωσης στην κατηγορία με 2.340 χλστ.

Μονή καμπίνα

Το μήκος του χώρου φόρτωσης στις εκδόσεις King Cab του Nissan Navara ανέρχεται στα 1.861 χλστ.

Επιμηκυμένη καμπίνα

Με μήκος 1.570 χλστ., το νέο Isuzu D-Max προσφέρει το μακρύτερο χώρο φόρτωσης στα διπλοκάμπινα Pick-Up.

Διπλή καμπίνα

Μήκος χώρου φόρτωσης έως και 2.340 χλστ.

29.861 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2014)

Τα μοντέλα της κατηγορίας των Pick-Up που φιλοξενούμε 
στο αφιέρωμα που κρατάτε στα χέρια σας, διατίθενται όλα σε εκδόσεις με διπλή καμπίνα. Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τις εκδόσεις με μονή ή επιμηκυμένη (Extra Cab, Extended Cab, RAP Cab κ.ο.κ.). Ας δούμε όμως αναλυτικά, ποια είναι τα οχήματα με τον κορυφαίο, ως προς το ωφέλιμο μήκος, χώρο φόρτωσης σε κάθε κατηγορία καμπίνας. 

Κορυφαίο το Toyota Hilux στα μονοκάμπινα
Με το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης στις σχετικές εκδόσεις να ανέρχεται έως στα 2.340 χλστ., χωρίς να συνυπολογίσουμε την επέκταση που προσφέρει η τοποθέτηση της πίσω θύρας σε οριζόντια θέση, το Toyota Hilux επιβεβαιώνει την προτίμηση των ελλήνων επαγγελματιών που το διατηρούν στην κορυφή των συνολικών πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών στην χώρα μας κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας. 
Με διαφορά λίγων χιλιοστών ακολουθούν οι νέες γενιές των Ford Ranger και Isuzu D-Max (2.317 χλστ. και 2.305 χλστ. αντίστοιχα). 

Καλύτερο το Nissan Navara στις επιμηκυμένες καμπίνες
Το ιαπωνικό ελαφρύ ημιφορτηγό αποτελεί την καλύτερη επιλογή ως προς το μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης στις εκδόσεις με επιμηκυμένη καμπίνα. Με 1.861 χλστ. επιδεικνύει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας ενώ το ακολουθούν τα Ford Ranger (1.847 χλστ.) και Toyota Hilux (1.830 χλστ.). 

Η κορυφή στα διπλοκάμπινα ανήκει στο Isuzu D-Max
Η νέα γενιά του Isuzu D-Max είναι σαφέστατα αναβαθμισμένη σε σχέση με το παρελθόν και ένας από τους τομείς που διαπρέπει είναι οι μεταφορικές της δυνατότητες. 
Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι, στις εκδόσεις με διπλή καμπίνα, ο εκπρόσωπος της Isuzu προσφέρει το μέγιστο ωφέλιμο μήκος στο χώρο φόρτωσης με 1.570 χλστ. ενώ το ακολουθούν τα VW Amarok (1.555 χλστ.) και Ford Ranger (1.549 χλστ.).