Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δεδομένου και του μεγάλου πλάτους του αμαξώματος του, το VW Amarok προσφέρει τον φαρδύτερο χώρο φόρτωσης της κατηγορίας, τόσο στο σύνολο (1.620 χλστ.), όσο και μεταξύ των θόλων (1.222 χλστ.).

Ωφέλιμο πλάτος

Ωφέλιμο πλάτος έως και 1.620 χλστ.

29.858 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2014)

Tο ωφέλιμο πλάτος το χώρου φόρτωσης, όπως και αντίστοιχα 
το πλάτος που είναι διαθέσιμο μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια μεγάλη γκάμα επιτηδευματιών και ιδιαίτερα για τους αγρότες καθώς μπορεί να συμβάλλει στη σημαντική αύξηση του μεταφερόμενου φορτίου, ιδίως όταν αυτό περιλαμβάνει στοιχεία όπως καφάσια ή παλέτες. 

Σε αυτή την περίπτωση, η κορυφαία επιλογή της κατηγορίας είναι –μακράν- το VW Amarok χάρη στα 1.620 χλστ. που προσφέρει μεταξύ των πλευρικών τοιχωμάτων της καρότσας του. Στην δεύτερη θέση συναντάμε εκ νέου τη νέα γενιά του Isuzu D-Max (έως 1.570 χλστ.) ενώ στην τρίτη «ισοβαθμούν» τα Isuzu D-Max και Nissan Navara (1.560 χλστ.). Σε ό,τι αφορά στο ωφέλιμο πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας ανήκει επίσης στο VW Amarok (1.222 χλστ.) ωστόσο, όλοι οι ανταγωνιστές του προσφέρουν αντίστοιχο πλάτος που, σε καμία περίπτωση, δεν υπολείπεται των 1.070 χλστ. που είναι και η χειρότερη επίδοση.